Hazugság

Máris megcsalások pletykái árnyékolják Palvin Barbi házasságát

Natasha

Létrehozva: 2024.07.16.

Egyre többször bukkan fel az interneten az a hír, hogy megcsalási botrányba keveredett a magyar szupermodell és a férje. Azt állítják, hogy Dylan Sprouse egy influenszerrel lépett félre, miközben Palvin Barbi erről semmit sem tudott.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse tavaly júliusban mondták ki a boldogító igent, házasságuk s egyben kapcsolatuk is, pedig példaként áll sokak előtt. Vagyis állt, ugyanis az elmúlt hetekben egy csúnya szóbeszéd ütötte fel a fejét, miszerint a szupermodellt megcsalta a férje, ráadásul nem is akárkivel...

Palvin Barbi
Palvin Barbi férje megcsalási botrányba keveredett (Fotó: NurPhoto via AFP / AFP)

Palvin Barbi férjét aljas dologgal vádolják

Egy külföldi hírportál címlapon hozta le, miszerint Dylan megcsalhatta Barbarát, és azt is tudni vélik, hogy mindezt egy influenszerrel tette. A helyzetet tetézi, hogy egy 17 éves lányt vádolnak azzal, hogy összeállt a házas színésszel, miközben a modellCannes-ban volt. Nos, érdekes módon a nevét nem hozták nyilvánosságra a hölgynek, ahogy azt a részletet is elfelejtették megemlíteni, hogy mégis ki a forrása ennek az őrült pletykának.

Nagy valószínűséggel az aljas híresztelések eljutottak a házasokhoz is, akik bár közvetlenül nem cáfolták a dolgot, de frappánsan jelezték azért a nagyérdeműnek, hogy köszönik szépen, minden a legnagyobb rendben van köztük. Barbi ugyanis az első házassági évfordulójuk napján kirakott egy közös képet Dylannel, amit ha tippelnünk kellene, akkor biztosan nem osztott volna meg, ha férje mindeközben egy 17 éves lánnyal kavar.

Kijelenthetjük hát, hogy óriási kamu a portál által kitalált történet, de legalább az is kiderült, hogy egy ilyen rosszindulatú híresztelés sem teszi tönkre Barbiék kapcsolatát.

Dylan korábban is botrányba keveredett

2017-ben óriási balhé robbant ki a színész körül, ugyanis akkori kedvese azt állította, hogy három év után megcsalta őt. Dayna Frazer aztán pár perc után törtölte is a posztot, de jól tudjuk, hogy ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad. Nem sokkal később aztán a színész is bejelentkezett, aki röviden és tömören bonyolult ügynek nevezte a szituációt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek