Méregdrága hobbi

70 milliós luxusórára vetett szemet: ismét egy lakás árát költené el Rácz Jenő

Bors

Létrehozva: 2024.07.06.

Senki számára nem újdonság már, hogy a sztárséf imádja a ketyegőket, és szép gyűjteményt tudhat magáénak már. A kollekciót azonban még bővítené Rácz Jenő, méghozzá egy laza 70 milliós kis órácskával.

Rácz Jenő nem csak a főzésben találta meg a szenvedélyét, hanem a karórák gyűjtésében is. A sztárséf ugyanis nem titkolja, hogy az ételek készítése mellett a legnagyobb hobbija a méregdrága, különleges ketyegők kollektálása, az évek során pedig irigylésre méltó modelleket tud ezekből felmutatni. Egy-két karórája például egy budapesti lakás árával vetekszik, de az „olcsóbbnak” számító darabok sem öt forintba kerültek…

Rácz Jenő
Rácz Jenő drága szenvedélynek hódol (Fotó: Máté Krisztián)

Rácz Jenő gyűjteménye

A séf számos szerzeményét megvillantotta már a csuklóján, így most a teljesség igénye nélkül felsorolunk mi is belőlük párat. Kezdjük a Hublot Spirit of Big Bang aranyórával, amit egy családi fotón mutatott meg Jenő. Ez a példány egy 20 milliós kis csoda, de ennek színesebb testvérét is láttuk már rajta, a Spirit of Big Bang Titanium Rainbow-t. Utóbbi majdnem 40 gurigát ér. Van itt aztán még egy Rolex Submariner Kermit is, amit csupán 8 millióért már utánunk is hajítanak a szaküzletben, de természetesen nagyfiúsabb darabok is helyet kaptak a gyűjteményben. Ilyen a  Patek Philippe Nautilus fantázia néven futó időmérője, aminek ára 60 millió forint, de a egy Rolex Cosmograph Daytona is van a háznál, amit alig 50 millió forintért vesztegetnek.

Nos, Jenő ezt a sort bővítené egy igazán különleges darabbal, aminek az ára jelenleg 70 millió környékén mozog. Ez nem más, mint a Hublot MP-05 LaFerrari darabja, amiről kijelenthetjük, hogy kicsit sem hétköznapi darab. 

De most már beszéljen helyettünk a fotó, amit Jenő az Instagram-oldalán osztott meg a következő felirattal: Most nagyot sóhajtottam. Egy ilyen órára nagyon beneveznék...

Rácz Jenő
Igazán különleges darab, nem? (Fotó: Instagram)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek