Királyi család

Harry sorsára jutnak? Örökre megváltozhat Sarolta hercegnő és Lajos herceg élete

Bors

Létrehozva: 2024.07.03.

Egyre kevesebb családtagnak lesz helye a palotában. Mit ér el ezzel az uralkodó?

Katalin hercegné és Vilmos herceg merész lépésre készülhet. A házaspár a hírek szerint azt tervezi, hogy elköltözteti a palotából Sarolta hercegnőt és Lajos herceget. III. Károly király döntött úgy, hogy ideje csökkenteni az aktívan dolgozó családtagok számát, ezért sokat gondolkodnak a család legfiatalabbjainak jövőjén.

Le Prince William, duc de Cambridge et Catherine Kate Middleton, duchesse de Cambridge publient une vidéo privée en famille avec leurs 3 enfants, le prince George, la princesse Charlotte et le prince Louis pour marquer leur 10 ème anniversaire de mar
Katalin a legjobbat akarja a kicsiknek  (Fotó: Will Warr / Duke & Duchess of Cambridge / Kensington Royal via Bestimage / Northfoto)

Katalinék három gyermeke közül György herceg a trónörökös, ezért neki nyilvánvalóan maradnia kell, de Sarolta és Lajos sorsa kétséges – írja a marca.com. A Vilmos herceghez közel álló források szerint család nem akarja, hogy a gyerekek „tartalékosnak” érezzék magukat, így írta le ugyanis a gyermekkorát Harry herceg is. A házaspár azt akarja, hogy a két gyermek a Buckingham-palotától távolabb találja meg a saját útját. Ez persze aligha jelenti azt, hogy magukra hagyják őket.

Egy ilyen döntést nem könnyű meghozni, különösen egy édesanya számára, aki ráadásul még rákbetegséggel is küzd. Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy megelőző kemoterápiás kezelésen esik át, ezt követően pedig júniusban jelentkezett először a nyilvánosság előtt. Mint arról a hercegné beszámolt, a kezelések még hónapokig eltarthatnak, azok hatására mint mindenkinek, aki hasonló betegséggel küzdvannak jobb és rosszabb napjai.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek