Rendőrség

Rendőrök vitték el Schobert Norbit

Zs.

Létrehozva: 2024.07.29.

Összeszaladtak a szomszédok: Schobert Norbiért vasárnap hajnalban érkezett meg a szirénázó rendőrautó és gondolkodás nélkül beültették a hátsó ülésre.

Schobert Norbi utoljára a kilencvenes években ült rendőrutóban, igaz akkor egészen más minőségben. A fitneszguru rendőr századosként szerelt le, és eddig kizárólag az első ülésen foglalt helyet. Most azonban szó nélkül hátra ültették az egyenruhások. 

Norbiért vasárnap hajnalban jöttek a zsaruk (Fotó: Instagram)

Mi történt? 

Norbi az Instagram oldalán mutatta meg, hogy miért mentek érte, és főleg azt, hogy hova vitték az egyenruhások... A kisfilmből hamar kiderült, hogy nem szegett törvényt, pont ellenkezőleg: egy olyan rendezvényre volt hivatalos, ahol fiataloknak beszélhetett arról, hogy miért jobb pandúrnak lenni, mint rablónak... A bűnmegelőzési rendezvényen természetesen testmozgás is volt, egyszerre tornázott 800 gyermek és 300 kísérő felnőtt. 

Állami gondozásban élő gyerekek számára hirdetik meg az Ágota tábort, minden évben, ott kaptam lehetőséget, hogy színpadra lépjek

– mondta lapunk megkeresésére, Schobert Norbi. – Nagy örömmel mentem, hiszen ott segítek, ahol csak tudok. 

Schobert Norbi
Schobert Norbi tornaórát is tartott az állami gondozott fiataloknak (Fotó: Ágota Alapítvány)

Természetesen a szirénázó rendőrautós kalandról is megkérdeztük a hírességet: 

Óriási élmény volt! Jöttek értem a kollégák, hiszen úgy volt megbeszélve, hogy rendőrautóval érkezem. Mondjuk még sosem ültem a hátsó ülésen... Vicces volt, hogy a hadnagy, aki értem jött, ösztönösen a fejem felé nyúlt, amikor beszálltam... Persze, ezt tanulják éveken át, hogy az őrizetes nehogy megsérüljön. Aztán az is szokatlan volt, hogy addig nem tudtam kiszállni, amíg ki nem nyitották kívülről az ajtót. Mit ne mondjak, elöl ülni azért sokkal jobb egy rendőrautóban.

Schobert Norbi lenne még rendőr! 

Schobert Norbi azt mondja, hogy a rendőr szakma szerelem volt számára az első perctől kezdve, és bármikor szívesen felszerelne, ha úgy adódnak a helyzet:

Bármikor szívesen dolgoznék rendőrként, most is. Félállásban mondjuk. Nagyon szerettem egyenruhás lenni, ha szükség lenne rám, nem gondolkodnék a válaszon. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek