Szerelem

Schobert Norbi hatodszor is feleségül veszi Rubint Rékát

Zs.

Létrehozva: 2024.07.13.

Módosítva: 2024.07.13.

Egy gyönyörű rubingyűrűvel kérte meg hatodszor is a felesége kezét Schobert Norbi.

Antalya meseszép tengerpartján egy hirtelen jött ötlettől vezérelve Schobert Norbi gyűrűt vásárolt, és újra – immár hatodszor – megkérte a felesége, Rubint Réka kezét. A fitneszházaspár a törökországi Alakreform táborukban szerettek újra egymásba. Norbi nem készült előre az eseményre. 

Schobert Norbi és Rubint Réka
Schobert Norbi és Rubint Réka boldog házasságban élnek (Fotó: Instagram)

Rubingyűrű Rubintnak 

Schobert Norbi korábban megfogadta, hogy ötévente megkéri a felesége kezét, ennek fényében most elsiette a dolgot, hiszen még csak két év telt el azóta, hogy újra, másodszor feleségül vette szerelmét. De a szívnek ugye nem lehet parancsolni... Erről maga Norbi mesélt, akit Rékával közösen telefonon értünk utol, éppen a reptérre tartottak, hogy hazautazzanak a törökországi kiruccanásukról. 

Rubingyűrűt vettem Rubint Rékának!

– kezdte boldogan Schobert Norbi. 

Teljesen spontán ötlettől vezérelve. Ránéztem a gyönyörű feleségemre, és megszállt Kleopátra ihlete, Julius Cézárnak éreztem magam... Sőt Norbertus Maximusnak. Arra gondoltam, hogy a szeretett nőm kezét újra meg kel kérnem. 

A fitneszguru szerint a boldog és elégedett élet titka három mondatban rejlik:

A tegnap már nem a tiéd.

A holnap még nem a tiéd.

Csak a ma van.

Nem sokáig gondolkodott 

Rubint Réka hangján is lehetett érezni a boldogságot, amikor beszélni kezdett. Az eljegyzés hírét egyébként ő maga osztotta meg az Instagram-oldalán egy 24 óráig elérhető story-ban: 

Rubingyűrű Rubint Réka kezén (Fotó: Instagram)

Nagyon szép gyűrűt kaptam! Éppen álltam egy kirakat előtt és csodáltam a bolti portékákat, amikor odalépett hozzám Norbi és megkérte a kezem. Elmondhatatlanul romantikus gesztus volt, nem sokat gondolkodtam, hogy igent mondjak...

 – mesélte a Borsnak, Réka, aki így folytatta: 

Három évvel az eskü előtt megint megkérte a kezemet... Boldoggá tett. Minden nap boldoggá tesz.... 

Lapunk információi szerint a törökországi Alakreformtábor minden sarkát belengte a szerelem, több férfi is vásárolt gyűrűt Norbival együtt, ők azonban majd itthon tervezik megkérni a kedveseik kezét.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek