Gyógyulás

Shakira vallomása: „Az exem árnyékában éltem”

Bors

Létrehozva: 2024.07.21.

A világsztár úgy érzi, hogy a spanyol exfocistával való különválása óta mázsás kő esett le a szívéről. Shakira fejest ugrott a munkába, rengeteg időt tölt a gyerekeivel, és senki sem szólhat bele, mit és hogyan tegyen. Ez utóbbi új élmény a számára, hiszen az exe évekig kontrollálta mindenben.

A szakítás óta Shakira megtapasztalta az önállóság mámorító érzését. Az énekesnő két évvel ezelőtt nemcsak egyedülálló anyaként kezdett új életet, hanem hét év szünet után új albummal örvendeztette meg a rajongóit is. 11 évig élt együtt Gerard Piquével, akitől két fia született, a most 11 éves Milan és a 9 esztendős Sasha. Az elnyomó párkapcsolat hátráltatta nőként és énekesként is.

Shakira interjú, eddig Piqué árnyékában élt - Bors
Shakira férje, Gerard Piqué árnyékában élet míg tartott a házasságuk (Fotó: Getty Images / hot! magazin)

Kiadtam néha egy dalt, de mivel Gerard árnyékában éltem, és min­den­nek róla kellett szólnia, többre nem volt módom

– vallotta be az énekesnő Jimmy Fallonnak a The To­night Show-ban, majd folytatta:

A mostani új albumom címe igen beszédes: A nők nem sírnak többé! Azt akarom, hogy a zeném segítsen a nőknek felfedezni a saját erejüket.

Shakira interjú, eddig Piqué árnyékában élt - Bors
Shakira gyerekei a vörös szőnyeges eseményekre is elkísérik az anyjukat (Fotó: Getty Images / hot! magazin)

„Senki nem irányíthat bennünket többé!”

Az új album megalkotása Shakira számára katartikus átalakulás volt, nőként is újjászületett. Azt állítja, hogy többé egyetlen férfi sem mondhatja meg neki, mikor sírjon, hogyan nevelje a gyerekeit, miként váljon önmaga jobb verziójává. Ezután ő dönt!

Régebben elvárták a nőktől, hogy elrejtsék a fájdalmukat, és csendben sírjanak

– mondta Shakira a Hello! magazinnak, majd folytatta:

Ennek vége! Senki nem irányíthat bennünket többé! Meg kell gyógyulnunk, de ne más mondja meg, hogyan. A nők maguk döntsék el, mikor sírjanak és meddig. Egyedül kell rájönnünk, hogyan birkózzunk meg az élet nehézségeivel, mert csak így kapunk saját erőre.

Shakira interjú, eddig Piqué árnyékában élt - Bors
A 11 közös év alatt mindennek az önimádó Gerard Piquéről kellett szólnia (Fotó: Northfoto / hot! magazin)

„A fiaim csodás gyerekek”

Kihívásokkal teli időbeosztása végre egyensúlyba került a karrier és az anyaság között. Egy évtizeddel ezelőtt még nem hitte volna, hogy ennyi nehézségen megy majd keresztül, ám a fájdalmas tapasztalataiból tanulva mostanra összeszedte szétesett élete darabjait, méghozzá igen ügyesen.

Az a lelki szenvedés, amit a Gerarddal való szakítás után éreztem, a legnagyobb volt, amit valaha átéltem

– mesélte Shakira nemrég a Rolling Stone magazinnak.

Mintha lyukat szúrtak volna a mellkasomba, és emiatt úgy éreztem, hogy az emberek átlátnak rajtam. Sokáig tartott, amíg újjáépítettem magamat és az életemet. Az új családi dinamikám nagyon intenzív, szinte napi huszonnégy órában foglalkozom a fiaimmal. Amikor vacsora után lefektetem őket, néha olyan sokáig mesélek nekik, hogy én is bealszom, aztán már nem jön álom a szememre, és hullafáradtan indítom a reggelt. 

Hát igen, az egyedülálló anyaság nehéz munka, mégis megéri. A fiaim csodás gyerekek, és úgy nevelem őket, hogy felnőttként a nőket tisztelő, klassz férfi váljon belőlük.

Shakira interjú, eddig Piqué árnyékában élt - Bors
Shakira barátja 16 évvel fiatalabb az énekesnőnél (Fotó: YouTube / hot magazin)

Shakira fiatal szerelme

Az énekesnő március óta az Emily Párizsban című sorozat jóképű sztárjával, Lucien La­vis­count­tal jár, akivel a Punteria című klipje forgatásán jött össze.

Ő a legszebb nő, akivel életemben találkoztam és a leghihetetlenebb művész, aki valaha is megtisztelte a bolygót! – áradozott lelkesen Shakiráról a 31 éves Lucien az Us Weeklynek.

hot címlap
További sztárhírekért olvassák a HOT! magazin e heti számát (Fotó: archív / hot! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek