Házasságkötés

Szívszaggató titok a múltból: így érezte valójában magát Diana az esküvőjén

Bors

Létrehozva: 2024.07.31.

Azt sajnos jól tudjuk, hogy nem alakult jól Diana és Károly házassága. A baljós jelek már az első perctől látszottak!

Judi James testbeszéd-szakértő leplezte le, hogyan érezte magát valójában Diana az esküvőjén. Milliók nézték szerte a világon, ahogy Károly és Diana összekötötte az életét, de a nagy nap, mégsem a felhőtlen boldogságról szólt.

A hercegnő mindössze 20 éves volt, amikor végigsétált a Szent Pál-székesegyház folyosóján. A pár alig ismerte egymást, Diana később bevallotta, csak 13 alkalommal találkoztak az esküvőjük napja előtt - írja a The Sun. Később úgy jellemezte a házasságkötést, mint „élete legrosszabb napját”, a feszültséget a nyilvánosság elől sem tudta maradéktalanul elrejteni.

Diana félénk és tétova volt, amikor megérkezett a Szent Pál-székesegyházba. Mint az többször megfigyelhető volt, az egyik percben még igyekezett mosolyogni, a következőben pedig már szomorúnak tűnt... Az oltár elé vonulás során nagyon igyekezett pozitív maradni, ami egészen addig sikerült, míg ki nem szúrta a vendégek között Kamillát, akit látva elhomályosult a tekintete. A hercegnőnek a szertartás után, a kocsiban ülve volt egy töprengő pillanata is. Ekkor a tömeget kellett volna köszöntenie Károllyal, de ehelyett csak elgondolkodva bámult felfelé, talán ekkor szembesült igazán új életének valóságával.

Az esküvői fotóján sem az látszott, hogy felhőtlenül boldog. Az egyik képen egyedül ült egy lépcsőn, mint egy kiszolgáltatott lélek, aki próbálja megóvni magát. A felvétel arról árulkodik, hogy semmi másra nem vágyott, minthogy szeressék.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek