TOP

Szoboszlai barátnője hosszú jövőt tervez, Király Linda szerelmes, többé nem szólalhat meg Gesztesi hangján Shrek – ezek volt a hét sztárhírei

Zs.

Létrehozva: 2024.07.14.

Király Linda beleszeretett a régi kedvesébe, Domi barátnőjének komoly szándékai vannak, az állapotos influenszert elhagyták, többé nem szólal meg Gesztesi hangján Shrek - ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei.

Hiába érkezik 2026-ban az új Shrek-film, az örökösök nem egyeztek bele, hogy a mesterséges intelligencia segítségével a 2020 januárjában elhunyt Gesztesi Károly hangján szólaljon meg. A család ugyan egy ideig hezitált, de végül hajthatatlannak tűntek. „Az első gondolatom a nem volt, aztán a Panka azt mondta, hogy mi lenne, ha mégis... De végül azt mondtam, hogy nem. Több szempontból sem. Egy az, hogy az nem ő, hanem egy robot. Karcsi enélkül is Shrek marad...” – nyilatkozta korábban Liptai Claudia. 

Gesztesi Károy
Nekünk, magyaroknak örökre Gesztesi hangja lesz az igazi Shrek (Fotó: Bors archív)

Terhesen hagyták faképnél 

Turi Xénia hamarosan születendő gyermekének édesapja a jelek szerint lelépett. A kismama egy Insta-sztoriban azt ecsetelte, miért volt számára annyira nehéz a várandósság eddigi hét hónapja. 

Azért volt megterhelő, mert a helyes úton akartam tartani valakit, ám rá kellett jönnöm, hogy ez lehetetlen, ily módon el kellett engednem a kezét.

Turi Xénia
Turi Xénia egyedülálló édesanya lesz a jelek szerint (Fotó: Turi Xénia)

A hercegné küzdelme 

A rákkal küzdő Katalin hercegné végre megtörte a csendet. A sportrajongó előkelőség az elmúlt években ezért sem hagyott ki egyetlen wimbledoni tenisztornát sem, idén azonban nem jelent meg. A távolmaradását ugyan nem kommentálta, de mivel nagy szurkolója és jó barátja Andy Murray teniszezőnek – akinek a társa egy sérülés miatt nem lépett pályára vegyes párosban és emiatt valószínűleg többet nem fog versenyezni a wimbledoni tenisz tornán – írásban üzent a közösségi oldalán 

Egy hihetetlen pályafutás véget ér Wimbledonban. Nagyon büszkének kell lenned magadra Andy Murray! Mindannyiunk nevében köszönjük!

Katalin hercegné egy ideje nem jelenik meg hivatalos eseményeken (Fotó: AFP)

Szoboszlai barátnője nem aprózza el 

Szoboszlai Dominik kedvesének nem elég pár nap romantika, hiába most tértek csak haza a legutóbbi kiruccanásukról. Buzsik Borkának ugyanis jóval komolyabb céljai vannak...A roppant céltudatos lány a TikTokon osztotta meg, mire vágyik igazán a kapusok rémétől. A legnagyobb álma gyakorlatilag felér egy tündérmesével, ugyanis nemcsak habos-babos esküvőt szeretne, hanem később azt is, hogy a közös lurkókat egy luxuautóval furikázhassa majd az óvodába.

Szoboszlai Dominik
Borka pontosan tudja, hogy mit akar Domitól (Fotó: Bors)

Ebbe a jóképű férfibe szeretett bele Linda 

Király Lindát újra romantikus szálak fűzik az élete első nagy szerelméhez, Simonhoz. Az amerikai producer a hét közepén Magyarországra is látogatott, hogy újra megpróbálják együtt. Linda és Simon 14 külön töltött év után tesz próbát, és bár ez nagyon sok időnek tűnik első olvasatra, mindketten nagyon sokat várnak az elkövetkezendő pár héthez, vagy akár hónaphoz, amit Budapesten töltenek. 

Linda és Simon nagyon sokat várnak az elkövetkezendő időszaktól (Fotó: olvasói fotó)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek