Szerelem

Így romantikázik Szoboszlai Dominik és kedvese

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.07.06.

Romantikus ölelésben forrt össze a Liverpool magyar sztárja és párja. Láthatóan szikrázik a levegő Szoboszlai Dominik és kedvese, Borka között.

Szoboszlai Dominik éppen az Európa-bajnokságot piheni ki kedvesével Olaszországban. Mint ahogy azt a Bors korábban megírta, megadja a módját a relaxációnak a sztárfocista, hiszen az Amaifi-partot választották a romatikázásra, amihez vastag pénztárcádnak kell lennie, ha a környék legdrágább szállodájában szeretnél pihenni. A Ravelloban található Palazzo Avinóban a legolcsóbb szoba is potom 500 ezer forint. De hát a Liverpool sztárjának és párjának, Borkának csak a legjobb jár.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik romantikusan öleli kedvesét. Fotó: Bors

Romantikus fotók

Nemrég Szoboszlai Dominik a közösségi oldalán osztott meg romatikus pillanatokat, köztük egy olyat, amin kedvesével éppen csókot váltanak. Többen irigykedve írtak a komment szekcióba, hogy nekik kellene a sztár focista mellett lennie, nem Borkának.

Most minden lány sír...

Mennyi összetört szív...

 – írták angolul a kommentelők Dominiknak címezve.

Fotózkodásból lángolt fel a szerelem lett Szoboszlai Dominik és Borka között. 

Szoboszlainak tavaly szeptemberben ért véget a három évig tartó kapcsolata Gécsek Fannival. A 23 éves középpályásnak rengeteg hölgyrajongója van Angliában, a szívét azonban a székesfehérvári Buzsik Borka rabolta el. A szőke szépség a Wolverhampton elleni bajnoki után, az Anfield Road gyepén fotózkodott Szoboszlaival. Sokáig csak pletyka volt, hogy a középpályásnak elrabolták a szívét, de tavasszal már fel is vállalták a székesfehérvári lánnyal a kapcsolatukat, és azóta láthatóan lángol a szerelem a páros között. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek