LAZULÁS

Kiszivárgott egy videó: Ezt művelte Szoboszlai Dominik a siófoki kocsmában

Doris

Létrehozva: 2024.07.18.

A magyar válogatott csapatkapitánya talán nem is sejtette, hogy levideózzák. Szoboszlai Dominik áldozott egy kicsit a lazítás oltárán.

Bár Szoboszlai Dominik számára a németországi foci-Eb nem váltotta feltétlenül be a hozzá fűzött reményeket, a magyar válogatott csapatkapitányának azóta bőven volt mivel vigasztalódnia. Először a barátnőjét, Buzsik Borkát kápráztatta el egy olaszországi álomnyaralással, hogy megmutassa neki, milyen az igazi dolce vita, azaz az édes élet.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik a pályán csak nagyon ritkán lazít Fotó: Illyés Tibor

A kapusok réme Itália után a magyar tengerhez helyezte át a székhelyét, egészen pontosan Siófokon eresztette ki a gőzt, és úgy tűnik, a bulizás legalább olyan jól megy neki, mint a labdazsonglőrködés. A tikkasztó júliusi hőségben járt Neoton koncerten, de a Plázson is bulizott. Dominik tehát igen extrovertált személyiségnek és igazi partiarcnak tűnik, ráadásul sztárallűrje sem igen akad, gyakorlatilag minden társaságban jól érzi magát.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a felvétel, ami egy siófoki vendéglátóhelyen, vélhetően kocsmában készült róla. Rajongók, nyugalom, semmi kompromittálóra nem kell gondolni, a videón Domi energiaitallal a kezében látható, amint épp remekül érzi magát és átszellemülten énekli Az éjjel soha nem érhet véget című gigaslágert.

Íme a videó, ami azóta a TikTokra is felkerült, és már közel 600 ezren látták.

Szoboszlai Dominik a dögös magyar Dj-t is elvarázsolta

Múlt hétvégén hétvégén Szoboszlai a tehetséges és dögös magyar lemezlovas, DJ Stephianie buliján találta magát Siófokon, és annyira emelkedett hangulatba került, hogy csatlakozott hozzá, hogy együtt fokozza a hangulatot a szőkeséggel - írja a Bors.

Lapunk elérte telefonon DJ Stephanie-t, aki elmondta, életében először találkozott személyesen Szoboszlaival, ám a Liverpool FC ásza egyáltalán nem okozott neki csalódást, sőt!

– Eddig csak képeken láttam Dominikot, valamint a róla megjelent cikkekből ismertem, de azt kell mondjam, nagyon jófej, laza és felszabadult volt a csapattársával, Schäfer Andrással együtt. Szombat este, július 13-án léptem fel a Plázson, több mint tízezer ember előtt, akkor már ott voltak Dominikék. A párom látta is őket a helyszínen, megkérdezte tőlem, mit szólnék, ha feljönnének a fiúk a színpadra. Igent mondtam, természetesen! Ráadásul épp a Freed from desire című remix jött, amikor Dominikék feljöttek mellém, egy korábbi videóban pedig már láttam, hogy egyszer buliztak erre a fiúk az öltözőben. Mit ne mondjak, szuper hangulatot teremtettek – mesélte el az éjszaka részleteit DJ Stephanie.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek