Műsorvezető

"Nyitott vagyok az új lehetőségekre" - Dögös új műsorvezetője lett a TV2-nek

M. K.

Létrehozva: 2024.07.01.

Módosítva: 2024.07.01.

A táncosnő meglepő poszttal ajándékozta meg követőit, a TV2 Mokka stúdiójából jelentkezett. Szőke Zsuzsi műsorvezetőként próbálhatta ki magát.

Szőke Zsuzsi tavaly tavasszal kezdte el a TV2 Akadémián a szerkesztő-műsorvezető képzést, de most beszélt róla először nyilvánosan. A bajnok táncosnő a Borsnak a szakmabeli terveiről mesélt.

Szőke Zsuzsi
Szőke Zsuzsi a Dancing with the Stars alatt kóstolt bele a média világába (Forrás: Szőke Zsuzsi)

Új utak nyílhatnak meg előtte

A képzés végén műsorvezetői vizsgát kell tenni, ami a Mokka stúdiójában zajlik, így Zsuzsi - egyelőre - ideiglenesen a TV2 műsorvezetője lett. A szerkesztésnél pedig vizsgafilmet prezentálnak, utóbbi jövő hét szombaton lesz. 

A két vizsgának együtt lesz majd eredménye, így egyelőre nem szeretnék elkiabálni semmit. Az az igazság, hogy az elmúlt pár évben a Dancing with the Stars kapcsán kerültem bele a média világába és nagyon megtetszett, szívesen kipróbálnám magam ilyen munkakörben. Így jött az ötlet, hogy megcsinálom ezt a képzést.

Zsuzsi még nem tervezett el előre semmit ezzel kapcsolatban, de mint mondja, ha kapna lehetőséget, akkor szívesen élne vele.

− A vizsgaszituáció tetszett, bár nyilván izgultam. Katona Imi volt az első interjúalanyom, aki már gyakorlott, hiszen többször megírták már a történetét. Ő egy táncos, aki egy autóbaleset miatt elveszítette a bal lábát. Megrendítő történet az övé, mégis elképesztően pozitív és inspiráló, hogy így helyre tudott jönni és másoknak is erőt adni. Nagyon szerettem a vele való beszélgetést.

Szőke Zsuzsi elárulta, a képzés nem jelent egyelőre semmit, de érdekli ez a világ és szívesen belekóstolna. Nemcsak a tévézés a nagy változás az életében, hiszen nemrég szakított párjával, amellyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, szép volt, de helyesebbnek érezte, hogy különváljanak útjaik. Most jól van, felszabadult és magára koncentrál, állandó elfoglaltságai miatt így is kevés a szabadideje. 

A tánc mindig ott lesz az életemben, mert fellépni és tanítani addig szeretnék, ameddig csak tudok. Mindemellett szerettem volna több területen is helytállni és fejleszteni magamat, ezért diplomáztam le a Testnevelési Egyetemen is. Hogy mit hoz a jövő a műsorvezetői-szerkesztői képzés után, egyelőre még kérdéses, én nyitott vagyok az új lehetőségekre.

Szőke Zsuzsi
Szőke Zsuzsi első interjúalanya Katona Imi volt (Forrás: Szőke Zsuzsi)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek