Szerelem

Tóth Gabi bevallotta: párjával nyitottak egy közös babára

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.07.24.

Korábban még csak álmodoztak arról, hogy ebben a nagy, közös projektben dolgozzanak együtt. Most azonban úgy tűnik, itt teljesedett be igazán Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme.

Egy tábor szervezése hosszadalmas és nehézkes feladat, így kétségtelenül nagy fába vágta a fejszéjét az énekesnő és táncos párja. Tóth Gabi és Papp Máté Bence a feszültséggel és fáradtsággal teli pillanatok ellenére is úgy érzik, megérte a sok szenvedés, hiszen több mint harminc gyermek élvezi azt, amit ketten megálmodtak.

Tóth Gabi hot feltöltés
Tóth Gabi és Papp Máté Bence szívükön viselik a gyerekek sorsát (Fotó: Bánkúti Sándor / hot! magazin)

– Ilyen autentikus, hagyományőrző légkörben kezdődött a kapcsolatunk tavaly Erdélyben, ez pedig mindkettőnk életében fontos alapelv, így lényegében az egyéves évfordulónkat ünnepeltük most ezzel a táborral – kezdte Máté a hot! magazinnak.

Tóth Gabi és párja sikeresen vették az akadályokat

Természetesen volt néhány segítőjük, ám rajtuk kívül ketten szereztek be mindent a megfelelő környezet megteremtéséhez. Ez kemény feladat, de amikor mosolyogni látják a gyerekeket, érzik, hogy megtérült a sok munka, amely nemesíti a lelküket.

– Eszméletlenül sok energiát emésztett fel, hiszen nemcsak magunkra, de másokra is figyelnünk kell, és ha bármi történik, az a mi felelősségünk. 

Sajnos az elmúlt időszakban elég komolyan bántottak bennünket, és rá kellett jönnünk, hogy sok rosszakaró ember van a világban.

Bátran állíthatjuk, hogy aki elhozta a gyermekét a mi táborunkba, hatalmas biztonságban tudhatta, hiszen olyanokat is figyelembe vettünk, amit egyébként nem is biztos, hogy kellene ilyen körülmények között. Nonstop orvosi szolgálatot biztosítottunk, illetve egy men­tál­hi­gié­nés szakember is jelen volt, tehát a testi és a lelki jólétre egyaránt figyeltünk mesélte a táncos.

„Lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk”

Gabi kislánya, Hannaróza éppen az apukájával nyaralt külföldön, így nem volt lehetősége arra, hogy az édesanyjával átélje a tábor adta remek miliőt.

Tóth Gabi hot feltöltés
Minden programból kivették a részüket (Fotó: Bánkúti Sándor / hot! magazin)

– Ilyenkor lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk, Máté pedig nagyon apuka típus. 

Nem kell, hogy szülessen gyereke, mert Han­ni­val is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság.

Jól beszél a gyerekek nyelvén, és ez nagyon ritka – magyarázta az édesanya.

A népszerű énekesnő hamar belerázódott a rá váró feladatokba, és már a tábor kezdetekor abszolút otthonosan mozgott a sokgyermekes közegben, így azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Mátéval hamarosan bővítsék a családot.

– Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni:

Jön, ha jönnie köll

 – mondta Gabi.

Bővítésen gondolkodnak

Gabi és Máté szeretnék fejleszteni a táborukat, ezzel kapcsolatban több ötletük is van.

– Szeretnénk családos táborrá alakulni, sokkal barátságosabbá tenni, akár koncerteket is szervezni – árulta el Máté.

Keresd a legújabb hot! magazint az újságárusoknál (Fotó:  hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek