Könnyek

Tóth Gabi sírós, zokogós fekete-fehér fotókkal jelentkezett

K. C.

Létrehozva: 2024.07.28.

Módosítva: 2024.07.28.

Tóth Gabi sorain bárki könnyekig hatódna.

Bár eleinte titokban tartották a kapcsolatot, jó ideje publikus, hogy Tóth Gabi a házassága lezárása után az egyik táncosával, Papp Máté Bencével alkot egy pár. Úgy tűnik, az énekesnő nagyon boldog az új barátjával, akivel nemrég közösen nyitottak meg egy gyermektábort. 

A szinte elviselhetetlen nyári kánikula ellenére is jó hangulatban telik Tóth Gabi és Papp Máté Bence, "Egy a ritmusunk" elnevezésű tábora, a negyven gyermek és a tucatnyi felügyelő már pár nap alatt felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb. A lovaglás, az íjászat, az ének és a tánc boldogsággal tölti el a táborlakókat, és bár a kerítésen belül teljes a harmónia, kívül vannak olyanok, akik nem nézik jó szemmel a kezdeményezést. 

Lapunk információi szerint szerda délelőtt egy lakossági bejelentés miatt megjelentek a Nébih munkatársai a pomázi Magyar Vár Tábor területén, hogy ellenőrzést végezzenek. Tóth Gabi éppen íjászatoktatáson vett részt ekkor... Az énekesnő így mesélt a Borsnak a történtekről: 

„Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket.”

A megpróbáltatások után pedig Tóth Gabi megható fekete-fehér fotógyűjteménnyel mutatta meg, hogy mennyire nagy a szeretet és az összetartozás a táborban. 

„Megtapasztalni, hogy átadsz valamit , amitől örömkönnyeket csalsz mások szemébe, amikor mosolyt és derűt látsz az arcokon.. minden értelmet nyer!” - írta megható fotó összeállításához. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek