Vége

„Ezennel kijelentem, hogy válunk” - drámai bejelentést tett a hercegnő

Létrehozva: 2024.07.18.

Az uralkodó lánya a közösségi oldalán tudatta hírt.

Úgy néz ki, hogy a 2024 is a válásokról fog szólni. Az év elején került válságba többek között Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata is, és kevés az esély arra, hogy visszataláljanak egymáshoz.

szakítás, válás, kapcsolat
Külön utakon folytatja a hercegi pár Fotó: Bors (Illusztráció!)

Ám van ahol már tényleg menthetetlen a helyzet, ugyanis a hercegi pár válik. Shamsa bint Mohammed Al Maktoum hercegnő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy Mana Al Maktoum-mal külön utakon folytatják.

Kedves Férjem, Mivel te másokkal vagy elfoglalva, ezennel kimondom a válásunkat. Elválok tőled, elválok tőled, és elválok tőled. Vigyázz magadra. A volt feleséged

- olvasható a hercegnő bejegyzésében.

Mana Al Maktoum, a nő férje, valamint az apja, Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum sejk még hivatalosan nem erősítette meg a válás tényét. Ugyanakkor árulkodó, hogy Shamsa bint Mohammed Al Maktoum törölte az Instagram-oldaláról az összes olyan képet, amelyen közösen szerepel a férjével.

A pár 2023 áprilisában házasodott össze egy pazar ceremónia keretében, első gyermekük pedig két hónapja született - emlékeztet cikkében a BBC.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek