Hupsz

Nem könnyű terhesnek lenni: baleset történt a várandós Weisz Fannival - Fotó

Doris

Létrehozva: 2024.07.29.

A modell első gyermekét várja, és igyekszik mindent jól csinálni. Ám erre Weisz Fanni sem lehetett felkészülve!

Weisz Fanni júniusban sokat sejtető fotókkal utalt arra, hogy két nagyon fontos változás is történt az életében. 

Weisz Fanni
Weisz Fanni első gyermekét várja Fotó: Szabolcs László

Egyrészt eljegyezték, másrészt anyai örömök elé néz, ám a hivatalos bejelentéssel várt egy darabig, csak a rajongók kezelték kész tényként a babavárást.

- A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla… A történet túl sok karakter az Instagramnak, úgy hogy a képeket lapozva megtaláljátok  - írta megható bejegyzéséhez Weisz Fanni.

A kismama azóta is megoszt néhány részletet a várandósságáról. Például azt, hogy kisfiút hord a szíve alatt, valamint, hogy a hajfestésről is letett, nehogy bármi mellékhatással járjon a szépészeti beavatkozás.

Weisz Fanni ruhája megadta magát

Akadnak azonban olyan "mellékhatásai" a babavárásnak, amiket még Fanni sem tud megakadályozni. Nevezetesen a súlygyarapodás, ám mivel a modell mindig is kifejezetten vékony volt, nem igazán kell jelentősebb hízástól tartania. Az viszont kissé kellemetlen és egyben vicces helyzet lehetett, amikor a lenge nyári ruha úgy, ahogy van szétszakadt a combján.

Weisz Fanni
Weisz Fanni ruhája váratlanul elszakadt Fotó: Facebook

- Hát elszakadt. Nem könnyű terhesnek lenni

- írta az egykori szépségkirálynő a 24 órán át elérhető Facebook-történetében néhány sírva nevetős emoji kíséretében. 

Lássuk be, egy ilyen kis divatbaki igazán belefér!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek