Szakítás

A Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűjébe vésett Ben Affleck idézet új értelmet nyert

K.B.

Létrehozva: 2024.08.23.

Két eljegyzés, és egy esküvő után elválik az álompár.

Bár sokan szurkoltak, hogy második nekifutásra örökké tartson a kapcsolatuk, végül Jennifer Lopez és Ben Affleck újfent bejelentették, hogy külön utakon folytatják. A sztárpár már be is nyújtotta a válási papírokat, amelyek szerint április 26-án ért véget a szerelmük. Bár egyszer már járt egymással a két sztár 2002-ben, akkor a leánykérés után szakítás vetett véget a szerelmüknek. 17 évvel később újra egymásra találtak, és akkor már a leánykérésből esküvő is lett.

Ben Affleck and Jennifer Lopez Hit up McDonalds Together in Los Angeles
Második próbálkozásra sem bizonyult tartósnak Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága /Fotó: Northfoto

Most az Unilad arról számolt be, hogy a második alkalommal Ben Affleck egy rövid ígéretet gravíroztatott a felesége eljegyzési gyűrűjébe, amelyet egész életében tartani akart:

Nem megyek sehova

Azért ezt a mondatot vésette bele a gyűrűbe Ben Affleck, mert amikor újra beszélgetni kezdtek e-mailben Lopezzel, mindig úgy köszönt el tőle, hogy "Ne aggódj, nem megyek sehova."

Ez a mondat azonban kezd egyre kínosabb idézetté válni, miután a válási papírokból nem derült ki, hogy volt-e házassági szerződés a két milliárdos színész között. Amennyiben nem, akkor még hosszú és kimerítő jogi harc veheti kezdetét a korábbi házastársak között, ugyanis rengeteg nagy értékű ingatlan és hatalmas vagyon összpontosult a kezükben a kapcsolatuk ideje alatt.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek