Aggódnak

A TV2 izomemberét féltik a rajongók: Vajda Johnny mindenkit nyugtatott

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.30.

A testépítő olyan Instagram videót osztott meg, amit elég sokan félreértettek és egyből elkezdtek aggódni, hogy az influenszer jól van-e. Vajda Johnny most elmondta, mi történt valójában.

Vajda Johnny a Farm VIP negyedik évadában tűnt fel és fizikumával azonnal meglepte a nézőket. A TV2 izomembere harmadik helyen végzett a műsorban és azóta is töretlenül építi bodybuilder karrierjét. A minap azonban rajongói megijedtek, ugyanis sokan félreértették az influenszer egyik videóját.

293A9127
Vajda Johnny
Vajda Johhny rajongó egyből azt hitték, valami baj van a testépítővel (Fotó: Szabolcs László)

Pedig a 14 éves énem csak kockahasat akart nyárra. Azóta valahol elcsúszott a dolog. Most meg erőltetem magamba a 8. étkezést is egy kis extra tömegért – írja posztjában a testépítő, ami nagy aggodalmat keltett a rajongókban, azonban Johnny most tisztázta a félreértést.

Az egész egy félreértés

Többen a kommentek között és más-más platformokon is nagy aggodalmat fejeztek ki az influenszer iránt, ugyanis azt hitték, a testépítő átesett a ló túloldalára.

Ez tipikusan olyan dolog, amit többféleképpen lehet értelmezni 

– kezdte a Borsnak az izomember, aki nem kínozza magát.

Szarkasztikus kijelentés volt a részemről, nem szeretném, ha azt gondolnák az emberek, hogy kínzom magam, mert ezt az egészet nagyon élvezem. 15 évvel ezelőtt elkezdtem edzeni, mert kockahasat akartam. Apróságnak tűnt, csak jól akartam kinézni a strandon – jegyezte meg a testépítő, majd ezek után az élete teljesen megváltozott.

Egy ilyen „apróság” által találtam meg a kedvenc hobbimat, ami a legnagyobb örömömet okozza, és azóta a foglalkozásom is lett. Ebből élhetek, ami miatt hálás vagyok – szögezte le Johhny, majd üzent is az embereknek.

Vajda Johnny
Vajda Johnny azért talált rá kedvenc hobbijára, mert nem félt belevágni, valami újba (Fotó: TV2)

Nem szabad félni az újtól

Johnny megtapasztalhatta az élet által, hogy milyen, amikor valaki a szenvedélyét össze tudja kötni a foglalkozásával. Számára ez csakis úgy jöhetett létre, hogy nem félt belevágni az újba:

Ne féljünk belevetni magunkat az új dolgokba, mert bármi lehet belőlünk, csak mi szabjuk meg a határainkat 

– osztotta meg velünk az izomember, akit még mindig meg tud lepni, hogy a kondizás által olyan közönséget szerzett magának, akik esetenként még aggódnak is érte.

Vajda Johnny motiválja rajongóit

Az izomember minden nap megosztja az életét, mely nagy része a kondizásra épül. Johnny olyan közösséget épít, ahol az emberek egymást motiválják:

Soha nem voltam az a társasági ember. Nehezen nyitok, nehezen ismerkedem és félek az elutasítástól. Sokan megismertek a közösségi-média által, és hihetetlen mennyiségű támogatást kapok. Ez oda vissza jár, hiszen ha azt látják, hogy én lent vagyok, edzek és odafigyelek az étkezésre, akkor ők is így tesznek. Ha pedig nehezebb napjaim vannak, akkor rengeteg erőt kapok vissza – mondta a testépítő, akinek célja, hogy hivatalos nagy versenyeken is elinduljon.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek