Meglepetés

Egzotikus fiú köszöntötte születésnapján Balázs Klárit: miattuk jött Magyarországra

Niki

Létrehozva: 2024.08.07.

Magyarország kedvenc énekes házaspárjának egy igazán különleges élményben lehetett része kedden, ugyanis egy fiatal fiú érkezett hozzájuk egyenesen Baliról Klárika születésnapján. Korda György és Balázs Klári meghatottan mesélt lapunknak az izgalmas találkozóról.

Balázs Klári kedden ünnepelte a 72. születésnapját, ennek alkalmából rengetegen felköszöntötték, nagyon boldoggá téve az énekesnőt. A rajongók között volt egy különleges vendég is, aki egészen Baliról jött idáig, hogy találkozhasson Korda Györggyel és persze Klárikával is. Erről a nem mindennapi élményről mesélt a sztárpár a Borsnak.

Balázs Klári
Baliról Magyarországig jött egy rajongó, hogy találkozhasson Korda Györggyel és Balázs Klárival Fotó: Balázs Klári 

Klári elárulta, hogyan ismerkedtek meg a világ másik felén élő fiúval és miért utazott ide.

Bali szigetén van egy kis csokifiú, aki idegenvezető, ott született és ott is él. A munkájából adódóan többek között magyar csoportokat is vezet, akik közül valaki megmutatta neki a Repteret. Ő pedig annyira beleszeretett, hogy megtanulta magyarul, ami nagyon nehéz lehetett, szinte mintha nekünk kellene kínaiul énekelni. Ezt a videót el is küldték nekünk, mi pedig döbbenten hallgattuk, és mondhatni, fetrengtünk a nevetéstől. Nagyon édes volt és humora is van, úgyhogy Gyuri üzent is neki, hogy gratulálunk, nagyon jól elénekelte a dalt

 – mesélte Klárika. 

– Annyira tetszett neki ez az egész, hogy az utasok összedobtak pénzt és meghívták ide Magyarországra 3 hétre. Többek között azért is, hogy találkozzon velünk, ami most történt meg. Nagyon édes volt, még a szeme is könnyes volt, mondta is, hogy mennyire nagy dolog ez neki, hogy eljöhetett Magyarországra és ilyen ikonokkal találkozhatott – mondta boldogan.

Az énekesnőt az is nagyon megérintette, ahogyan megszervezték az ideutazást és ezzel örömet szereztek egy olyan embernek, aki számára ez a kaland önerőből sosem sikerülhetett volna.

Szerintem egészen csodálatos, hogy ilyen összefogásra is képesek a magyarok. A közreműködők is különböző városokból származnak, ott találkoztak kint ezen az utazáson és ki-ki, amennyit tudott, beleadott ebbe, hogy el tudják hozni 3 hétre ezt a fiút. Még azt is megoldották, hogy akik beszálltak, elszállásolják a saját városukban néhány napra, így Tihanytól kezdve rengeteg szép helyre eljutott. Annyira boldog volt, hogy mi is meghatódtunk.

Balázs Klárinak ez volt az egyik legszebb ajándék

A művésznő természetesen nem maradt köszöntés nélkül, a fiú ugyanis felkészülten érkezett a találkozóra, de a házaspár is meglepte néhány ajándékkal, így biztos sosem felejti el ezt a napot.

– Persze fel is köszöntött, elénekelte a Happy Birthday-t és kaptam tőle egy csokor virágot. De mi is adtunk neki ajándékokat. Vannak különböző Korda mercheink, úgyhogy kapott sapkát, fürdőlepedőt, szatyrot, sőt még Gyurika meg Klárika babát is. Szóval ezzel telt a szülinapom délutánja és úgy gondolom, hogy jobb nem is lehetett volna, mert számomra egy szép élménynél nagyobb ajándék nincs!

– zárta szavait az ünnepelt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek