Boldogság

Exkluzív! Csocsesz lánya férjhez ment: „A párom kapta el a menyasszonyi csokrot”

Soltész Mónika

Létrehozva: 2024.08.29.

Módosítva: 2024.08.29.

Hatalmas a boldogság az énekes családjában. Férjhez ment Csocsesz lánya. Az exküvő részleteiről exkluzív interjút adott a Borsnak az örömapa és az újdonsült feleség, Karolina.

Örök emlék maradt Csocseszék családjában augusztus 23-a. Szűk családi és baráti körben kötötte össze hivatalosan is az életét a lánya és párja, akivel már hat éve alkotnak egy párt. Karolina és Norbi egy éve jártak jegyben, nem akartak nagy banzájt csapni, így azok a személyek voltak jelen a jeles napon, akik különösen fontosak számukra. 

Csocsesz és lánya, Karolina
Csocsesz büszke volt a gyönyörű menyasszonyra (Fotó: Császár Kristóf)

Csocsesz kísérte oltárhoz lányát

Az újdonsült feleség és a büszke édesapa a Borsnak meséltek az esküvő részleteiről exkluzív fotók kíséretében.

Norbit volt időm kiismerni, hiszen egy apa mégiscsak másként nézi, kihez adja a lányát – kezdte Csocsesz mosolyogva. – Tiszta, dolgos, kedves, nagyon jó ember, aki imádja Karolinát és a kislányát is, nekem pedig ez a legfontosabb. 

Elfogulatlanul mondom, hogy szép emberek, a szerelmük gyümölcse, a kisunokám pedig egy igazi kis tündér.

Óriási büszkeség volt az apai szívemnek, amikor az oltárhoz kísértem a kislányomat, és átadhattam Norbinak. Jó volt látni, hogy gyönyörű és boldog Karolina. Ráadásul a 20. kerületi, Pacsirtatelepi templomban kötötték össze az életüket, ott, ahol engem kereszteltek, ahol bérmálkoztam, ahol a drága nagymamám, nagypapám, édesanyám, nagynénikém, szeretteim vannak eltemetve. Itt lett megkeresztelve az unokám is. Családi kötődésünk van a templomhoz, Karolina ezért ragaszkodott, hogy az esküvője is itt legyen – osztotta meg lapunkkal.

Csocsesz és családja
A zenész és családja számára örök emlék marad augusztus 23, amikor a fiatalok hivatalosan is összekötötték az életüket (Fotó: Császár Kristóf)

A hatvanfős lagziban mindenki jól érezte magát

Csocsesz a szervezésből is jelentősen kivette a a részét. A hatvanfős lagziban mindenki jól érezte magát.

Azok a személyek voltak jelen, akik számunkra nagyon fontosak, akik jóban és bajban is itt vannak velünk. 

– Természetesen még sok barátomnak itt lett volna a helye, de Karolina annyit mondott: ”Apa, ez nem a te esküvőd”. Családi összefogással minden jól sikerült. Karolina testvére, Andika, Norbi szüleivel karöltve például a kicsit gondozták egész este, hogy az ifjú pár tudjon foglalkozni a vendégsereggel. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert három hónapig jártak táncolni, a vejem nem egy Fred Astaire, de nagy meglepetésemre gyönyörű produkciót adtak elő, szem nem maradt szárazon. Rengeteg időt és energiát fektettek bele, hogy tökéletes keringőt mutassanak be, aztán még egy kis rock and rollos menyecsketánccal is szórakoztatták a jelenlévőket – mesélte az esküvő részleteit az énekes.

Csocsesz lánya férjével és kislányukkal
Az esküvő különlegessége, hogy a tíz hónapos kislányuk is velük volt a nagy napon (Fotó: Császár Kristóf)

Sok megható pillanatban volt részük

Mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, valóságos érzelemhullám egy örömapa számára a lánya férjhezmenetele, és bizony ez Csocsesz esetében sem volt másként.

Sok megható pillanaton vagyunk túl, nagyon jól sikerült esküvő volt. 

A párom, Angi is mellettem volt, jól érezte magát, és még nagyobb örömet okozott számára, hogy ő kapta el a menyasszonyi csokrot!

– Nagyon vicces pillanat volt, sokan fölnevettek rajta – mondta lapunknak a zenész, aki néhány héttel ezelőtt kérte meg szerelme kezét.

Persze a mulatság mellett igyekezett a feladataira is koncentrálni, ugyanis ő intézte a vidéki vendégek szállását, ő volt a menyasszonyi autó sofőrje is.

A lagzin pedig sokat foglalkoztam a vendégekkel. De úgy gondolom, teljesen rendben van ez így, hiszen egy örömapának éppen az a dolga, hogy minél több terhet vegyen le az ifjú pár válláról – fűzte hozzá, majd hangsúlyozta, a jó hangulatban nagy szerepet játszottak barátai, ismerősei is, akiknek ezúton mondott köszönetet.

A vőfély 32 éve jó barátom, ő szolgáltatta a hangulatot ceremóniamesterként, de természetesen házigazdaként én is igyekeztem mindenkinek a kedvében járni. Tarpáról a barátaim a hungarikumnak számító Tarpai Szilva Pálinkát is magukkal hozták! Gyerekkori barátom, Galambos Pisti és kedves felesége is ott volt. Szerepeltem egy cukrász televíziós műsorban, ott találkoztam Bereknyei Katalinnal, jó barátság alakult ki közöttünk, úgyhogy őt kértem fel a menyasszonyi torta elkészítésére. Saját kezűleg csinálta, hihetetlenül tehetséges, és nagy meglepetésünkre ajándékba kaptuk tőle. Nagyon jól esett, és a siker sem maradt el, mert az utolsó falatig elfogyott, a násznépnek is nagyon ízlett – mondta elérzékenyülve Csocsesz.

Csocsesz lánya és férje
Ragaszkodtak a hagyományokhoz, nem hiányoztak a szokásos lagzis ételek és a meseszép torták sem (Fotó: Császár Kristóf)

Családi összefogással igazi álomesküvőt hoztak össze

Az újdonsült feleség is örömmel mesélt lapunknak a nagy napról, és boldogan újságolta, hogy igazi álomesküvőt sikerült összehozniuk. Olyat, amiről mindig is álmodott...

Bár voltak feszültségek, izgalmak a szervezésben, hogy úgy sikerüljön, ahogy azt szerettük volna, de végül minden összejött, és egy csodálatos napot tudhatunk magunk mögött, az időnk is tökéletes volt. 

Január-február környékén kezdtük meg a szervezést. Jó fél évig tartott, mire minden összeállt. Jártunk táncoktatásra is, aktív időszak volt számunkra. Ragaszkodtunk a hagyományokhoz: tyúkhúsleves, hortobágyi palacsinta, rántott csirketálak sokféle körettel, csülök pékéné módra, az isteni tortákról és süteményekről nem is beszélve, mind-mind szerepelt az ételek között – kezdte lapunknak Karolina, aki a menyasszonyi ruháról is szót ejtett. – Első látásra szerelem volt. Édesapám kedves ismerősétől béreltük. 3-4 ruhát próbáltam fel, amikor megláttam az igazit – mondta.

Karolina és Norbi esküvőjének talán a legnagyobb különlegessége az volt, hogy jelen volt a fiatalok tíz hónapos kislánya, Mira is.

Jól bírta, majdnem éjfélig ébren maradt. Szociális gyermek, szereti az embereket, nem érezte feszülten magát. A család vigyázott rá, persze örömmel tették. Ő még nagyon pici, állni már tud, de járni még nem, úgyhogy kézről kézre járt a nap folyamán. Az esküvőt is hozzá időzítettük, szerettük volna, hogy nagyobb legyen. Amíg picike volt, nem szívesen bíztam volna senkire hosszú órákra. 

A sorrendet kicsit másképp gondoltuk, először az eljegyzés, majd esküvő és családalapítás volt tervbe véve. 

Ugyan másképp alakult, de ez így volt tökéletes, mert örültünk, hogy a kislányunk is ott lehetett velünk a nagy napunkon – mondta mosolyogva Karolina

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek