meditáció

Csősz Bogi meglepő szokásairól vallott

Létrehozva: 2024.08.01.

Az üzletasszony olyan hobbit talált magának, amiről eddig álmodni sem mert. Csősz Boglárka teljesen új fába vágta a fejszéjét: süt, főz, méghozzá nem is akárhogy!

Csősz Boglárka a TV2 Mokka adásában mesélt új hobbijáról és arról, mennyi pluszt ad a lelkének ez az időtöltés.

Csősz Bogi
Csősz Bogi a meditáció lehetőségét is megtalálta új hobbijában (Fotó: Máté Krisztián)

A hazai konyhákban nem találta meg az ízeket

Bogi elárulta, hogy nem most kezdődött ez a szerelem: „Két éve jött az életembe a főzés, mint hobbi és nagyon jó csajos programok kerekedtek belőle. Alapvetően a mediterrán konyha híve vagyok, a macaronok, torták, fagyik gyakran kerülnek az asztalra. Nagyon szeretek megfőzni olyanokat, amik amúgy is a kedvenceim. Nem fogyasztok húst, de valamennyi halat igen. Rengeteg zöldséget eszem és szeretem őket úgy elkészíteni, ahogy a törökök. 

Hosszú éveket éltem kint Törökországban, rengeteg recept ragadt rám. Kint nem igazán főztem, de itthon nagyon sok étteremben nem is találtam meg azt az ízvilágot, amit kedvelek, emiatt hiányérzetem maradt. Sokszor még egy salátát sem tudnak úgy elkészíteni, ahogy kellene.

Bogi úgy érezte, hogy a megfelelő ízek hiányában ő maga veti bele magát a konyhába és elkezdte elkészíteni azokat az ételeket, amiket szeret. 

„Nagyon úgy tűnt, hogy a környezetem is értékeli, amit csinálok, mindig meg szokták dicsérni a főztömet. Nem főzök minden nap, de akkor sokat, lehet, hogy a erdélyi származásom miatt, mert nálunk mindig nagy főzések voltak, megadtuk a módját, ezt teszem én is.”

20240207_csosz bogi_02444_MK_MW_bulvar
Csősz Bogi kedvence a mediterrán konyha (Fotó: Mate Krisztian)

Nagyon jó érzés, hogy általában társaság is érkezik, van, hogy barátok, van, amikor család, a párom, a gyereke és a pozitív visszajelzés nagyon jó érzés, hogy nem csak az idődből és az energiádból adsz, hanem a szeretetedből is.

Más célokat fedezett fel

Bogi bevallotta, hogy a főzés korábban nagyon távol állt tőle, még egy tojást sem tudott megcsinálni. Most azonban a gondoskodás érzése tölti el örömmel, így muszájból soha nem áll neki, csak ha szívből csinálja, ráadásul a meditáció lehetőségét is meglátta benne.

A főzés arra is nagyon jó, hogy rendezni tudod a saját gondolataidat. Sokat dolgozom és így tulajdonképpen főzés közben is dolgozom, rendberakom az üzleti dolgaimat. Nagyon jó időtöltés ez, ha valaki jóra tudja használni. 

Csősz Boglárka fontosnak tartja a magas minőséget, hogy bio termékekkel dolgozzon és lehetőleg országon belülről érkezzen az alapanyag. Ha gyümölcsöt választ, akkor is helyit és szezonálisat, mindemellett rengeteget sportol. S hogy lesz-e belőle vállalkozás? Bogi sejtelmesen úgy nyilatkozott: „A párom sokszor motivál, hogy indítsak vállalkozást ezzel kapcsolatosan, de a mostani munkáim nagyon lefoglalják az időmet.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek