ÁZSIA

Csuti kulisszatitkokat árult el az Ázsia Expresszről: „Aki megjátssza magát, az elbukik”

Buster

Létrehozva: 2024.08.30.

A TV2 vasárnap este startoló szuperprodukciója, az Ázsia Expressz, több, egyenként hatalmas rizikót rejt magában. Az éhezésen, az utazás közben leselkedő veszélyeken túl ott lapul egy fontos kérdés, ami döntően befolyásolhatja a résztvevők megítélését. Szabó András Csuti szerint az őszinteség és az önazonosság az egyetlen járható út a végső győzelemig.

Igaz, Csuti gondolatai éppen az első évadban nem érvényesültek, hiszen ő, akik többek között, valóban önmagát adta az Ázsia Expressz legelső évadában, végül egy elhibázott alku miatt másodikként futott be a thaiföldi célba, akkori feleségével,  Kulcsár Edinával. A forgatás után ugyanis kiderült, hogy Berki Krisztián milliós ajánlatot tett nekik és a Megyeri Csilla-Molnár Zsolti párosnak, bebiztosítva ezzel a saját és Ambrus Attila győzelmét. Krisztián végül a milliókat egyik párosnak sem fizette ki, amiből hónapokig tartó botrány kerekedett 2017 év végén. Csuti ugyanakkor hét év távlatából is csodálatos emlékeket őriz a Vietnámon-Laoszon-Kambodzsán-Thaiföldön átívelő kalandról. Az üzletembert arra kértük, idézze fel néhány emlékét. 

Ázsia Expressz Csuti
Csutiék csapata úttörő volt az Ázsia Expressz történelmében (Fotó: Bors)

Ez nem komfortzóna, hanem naprendszerelhagyás…”

Azzal kezdeném, hogy ez az a játék, vagy verseny, túlélőshow, amire nem lehet felkészülni. Ugyanakkor nagyon gyorsan egyfajta belső utazássá változik. Az ember megérkezik, és van egy elképzelése arról, hogyan kezel bizonyos stresszhelyzeteket, majd hirtelen sorra jönnek az eddig ismeretlen szituációk és hamar, nagyon hamar kiderül, hogy mindaz, amit önmagadról gondoltál, nem vagy csak részben igaz. 

Küzdesz magaddal, a társaddal, az időjárással, a nyelvi nehézségekkel, majd este azzal, hogy be kell kopogj idegenekhez, hogy szállásért és kajáért könyörögj. 

Ez nem komfortzóna, hanem naprendszerelhagyás…kezdte a Borsnak Csuti, majd elárulta, szerinte mi lehet a győzelem kulcsa. – Ha őszintén játszik az ember, akkor nem vesz el fölös energiákat az, hogy fenntartson valami látszatot. A maszk amúgy is pár nap alatt lehullik és olyankor szövetségek dőlhetnek, kapcsolatok romolhatnak meg. Erre minden évadban volt példa bőven, így gondolom most is lesz. Aki megjátssza magát, az elbukik… fejtette ki a népszerű influenszer, aki felidézte azt a napot, ami a verseny alatt számára a legnehezebb volt.

Ázsia Expressz Csuti
Csuti örök emlékeket szerzett az ázsiai kalandreality-ben (Fotó: TV2)

Nem tudom, hogy mi a fontosabb...”

Azt hiszem, hogy Laoszban jártunk és egy végtelen hosszú, hegyi szerpentinen át vezetett az utunk. Még most is látom magam előtt, ahogy az egysávosnak is alig nevezhető úton kanyargunk a hatalmas kamionnal, amelyiknek a sofőrje felvett minket. Szó szerint nem tudott húsznál gyorsabban menni, de még így is percenként éreztem azt, hogy a szakadékban fogjuk végezni. Közben hol szakadt az eső, hol tűzött a nap és hosszú, hosszú órákon át araszoltunk a cél felé. Ez volt talán a légidegtépőbb napunk a versenyben idézte fel Csuti, aki persze őriz egy legszebb emléket is az Ázsia Expressz kalandos utazásából. – Szintén Laoszban volt, ha jól emlékszem, hogy amolyan babzsákfocit játszottunk egymás ellen úgy, hogy a helyi kölykök szurkoltak nekünk. Talán csak a foci miatt, de ma is mosolygok, ha eszembe jut az a nap – magyarázta az üzletember, majd röviden elmondta, mit is gondol a Berki-Viszkis párossal kötött alkuról és arról, hogy emiatt elbukták a győzelem lehetőségét is.

Nem tudom mi a fontosabb. Megnyerni egy játékot úgy, hogy kezet adsz egy alkura, amit aztán egyoldalúan felrúgsz, vagy befutni másodikként úgy, hogy a becsületed megmaradjon. Jó, de pontosan tudom…

 nevetett Szabó András „Csuti”

Csutinak már vannak favoritjai

Szabó András Csuti a kezdetek óta nagy rajongója az immáron ötödik évadához elérkező Ázsia Expressznek. Idén is követi majd a Fülöp-szigeteken és Tajvanon át vezető kalandot a TV2 képernyőjén. Sőt, már arra vonatkozóan is van tippje, hogy melyik páros okozhat majd meglepetést. – Nagyon várom már a vasárnap estét, amikor elindul végre a műsor. Sokat várok a Stohl András-Tilla párostól, akik szerintem pokolian szórakoztatóak lesznek és ugyanezért vagyok kíváncsi a Zámbó tesókra is. Ugyanakkor rejtett erőket látok Béres Anett és Sáfrány Emese kettősében. Nekik biztosan előnyt jelent majd a stoppolásnál, hogy csinos, európai lányok, de nem csak ebben látom az erejüket. Ahogy én ismerem őket, egyikük sem az a könnyen ijedős, nyafogós fruska, szóval okozhatnak meglepetést a játékostársaiknak és a nézőknek is – osztotta meg gondolatait lapunkkal Csuti

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek