Eljegyzés

„Igen!” – Curtis eljegyezte a barátnőjét – Fotó

Natasha

Létrehozva: 2024.08.29.

Módosítva: 2024.09.01.

A rapper és szereleme Koppenhágába utaztak, ahol bizony a romantikáé volt a főszerep. Curtis ugyanis feltette a nagy kérdést Barnai Juditnak egy gyönyörű gyémántgyűrű kíséretében.

Curtis eljegyezte a szerelmét! A rapper és kosárlabdázó kedvese Koppenhágába utaztak, ahol nemcsak a pihenésé volt a főszerep, de bizony a romantikáé is. Curtis ugyanis feltette a nagy kérdést Barnai Juditnak, aki a képek tanúsága szerint nagy örömmel mondott igent. A páros természetesen megmutatta az eljegyzési gyűrűt is, és hát kijelenthetjük, hogy a zenész megadta a módját a lánykérésnek...

Curtis és Barnai Judit
Fotó: Máté Krisztián

Curtis Koppenhágában jegyezte el Juditot

Az örömteli pillanatról két fotót is megosztottak a szerelmesek. Az elsőn Judie-t és a gyűrűt láthatjuk, míg a másikon már azt, ahogy az újdonsült menyasszony egy puszit nyom vőlegénye arcára. 

A legjobb dolgok mindig váratlanul történnek... Igen!

– írta a fotóhoz Judit, aki még csak pár perce jelentette be a nagy hírt, de már most özönlenek a gratulációk. Ezzel pedig a páros tökéletesen rácáfolt azokra a rosszindulatú pletykákra is, amelyek az utóbbi időben keringtek róluk az interneten.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek