Jótékony

Még soha nem látták a magyar tengert: 16 gyereket visz nyaralni a Balatonhoz Curtis

Zs.

Létrehozva: 2024.08.27.

A zenész és a barátai minden évben jótékonykodnak, az iskolakezdéshez például rendszeresen nyújtanak segítséget rászoruló családoknak. Idén is több csomagot osztottak ki, most pedig a Balaton felé veszik az irányt, ahova nehéz sorsú családokat visznek nyaralni.

Curtis nem szereti nagydobra verni, hogy nehézsorsú fiatalokon segít. Azért nem, mert nem ezzel akar az újságokba kerülni. Pedig az újpesti híresség nem keveset tesz: egyszer lapunk munkatársa a saját szemével látta, ahogy az újpesti futballpálya pénztárában több tucat belépőt vesz az aktuális meccsre, a jegyeket azonban nem vitte magával. Amikor elment, megkérdeztük, hogy miért vett vagy negyven belépőt és mit akar kezdeni vele? Ekkor mondta el a pénztáros, hogy Széki Attila rendszeresen vesz jegyet rászoruló fiatal srácoknak, hogy azok bemehessenek a legnagyobb derbikre is... 

Curtis
Curtis nem veri nagy dobra, de nagyon fontos számára a jótékonykodás Fotó: Bors

Curtis iskolakezdésben is segít 

A zenész az év minden szakában elérhető azok számára, akiknek támogatásra van szüksége, augusztus elején például iskolacsomagokat állít össze a barátaival és azokat küldi el az ország legszegényebb szegleteibe. Ezekben a csomagokban nem csak tanszerek, de új iskolatáska és cipő is van, hogy szép rendezetten jelenhessenek meg a lurkók az iskolában. Idén 28 családnak segített Curtis és a népes baráti társasága, köztük Óvádi László, az Újpest FC futsal csapatának sportigazgatója. 

A fiúk azonban itt még nem álltak meg, megszervezték azt is, hogy a Balatonra vihessék azokat a fiatalokat, akik még sosem látták a magyar tengert. A kezdeményezéshez több cég is csatlakozott, így indulhat a napokban útnak a csapat. Idén 16 fiatal, családtagjaikkal együtt. 

Az volt a terv, hogy néhány olyan családot tudjunk vendégül látni, akiknek a Balaton csak álom, de még az is, hogy valahol együtt lehessenek pár napot. Az első évben sem voltunk már kevesen, de ez az év minden eddiginél erősebbé sikerült! Természetesen mindezt KÖZÖSEN hoztuk össze veletek, azokkal akik felajánlottak, azokkal akik licitáltak és velünk, akik anyagilag támogatják ezeket a napokat. Szóval, kedden 25 (!) fővel jöhet a Balaton! 16 gyermek testvérekkel, szüleikkel

– írta a hivatalos Facebook oldalán Óvádi László, az Újpest FC futsal csapatának sportigazgatója, Curtis régi jóbarátja. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek