Nem semmi

Nem akárkivel futhat össze az Operett Maffia hazájába költözött sztárja

Doris

Létrehozva: 2024.08.26.

A színésznő háza nemrég készült el Szicíliában. Dancs Annamari ráadásul a pletykalapokból arról értesült, hogy egy igazi nagyágyú nyaral a környéken!

Dancs Annamari és férje néhány hónapja gondoltak egy merészet és fejest ugrottak az igazi, hamisítatlan olasz dolce vitába. Úgy döntöttek ugyanis, hogy félig-meddig új életet kezdenek az álomszép Szicíliában, azon belül is Taorminában. A népszerű turista célpontnak csodálatos tengerpartja van, már régóta beleszeretett az Operettszínház sztárja. 

Dancs Annamari, Operett sztárja
Dancs Annamari, az Operett sztárja Szicíliában találta meg álmai otthonát (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Mára pedig már el is készült mesébe illő otthonuk, amiben minden olyan lett, ahogy azt megálmodták. 

− Életünk egyik legnagyobb kalandját éltük át az elmúlt hetekben: nincs 3 hónapja, hogy rátaláltunk erre a lakásra, ahonnan az egész Taormina-Giardini öblöt látjuk a teraszunkról. 23 nap alatt varázsoltunk otthont belőle, hála érte a két fantasztikus építőnknek! A férjemmel együtt terveztünk, vásároltunk, cipeltünk, főztünk, festettünk, szereltünk, takarítottunk (az építkezési törmeléket is) közben gyereket és nagyit is kirándultattunk, szeretgettünk… és voltunk 5 alkalommal a strandon is, kb 1 órát, szóval, a bátorságunk, a két kezünk munkája és a 38-40 fokban gyorsan összegyűlt verejtékünk is benne van ebben a lakásban/ kilátásban. És őszinte vagyok: marha büszke vagyok magunkra! – írta Instagram-oldalán kiposztolt videójához a színésznő, amiben bemutatta elkészült álomotthonukat. 

Dancs Annamari bármikor összefuthat egy világsztárral

A rajongóknak persze nem kell aggódniuk, a szicíliai lét ugyanis egyáltalán nem veszélyezteti Annamari karrierjét, ugyanis budapesti lakását is megtartotta, az Operettben pedig továbbra is sorra játssza majd a főszerepeket.

Kivéve persze, ha valahogy el nem jut Hollywoodba, az olasz lapok ugyanis arról pletykálnak, hogy egy igazi világsztár nyaral annak a településnek a partjainál, ahol Dancs Annamari lakik. Nem más vakációzik Taormina és Giardini Naxos környékén, mint Leonardo DiCaprio, erről maga Dancs Annamari számolt be egy 24 órán át elérhető Instagram-videóban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek