Szerelem

Első évfordulóját ünnepli Krausz Gábor és Mikes Anna: „Hálás vagyok a sorsnak”

Zs.

Létrehozva: 2024.08.31.

A sztárpár exkluzív interjút adott a lapunknak az egyéves évfordulójuk alkalmából.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról télen értesülhetett a nagyérdemű, a páros akkor jelentette be, hogy egymásba szerettek, miután elképesztő versenyzéssel megnyerték a Dancing with the Stars versenyét, a TV2 képernyőjén. A kapcsolatuk - bár akkor még csak szakmai téren - azonban a legnagyobb titokban már augusztus utolsó napjaiban elkezdődött egy forró délutánon, amikor a táncteremben gyakoroltak a megmérettetésre. A sok közösen eltöltött órák során pedig nemcsak táncosként kovácsolódtak össze, hanem lelkileg is. De a saját érzelmeiket sokáig nemcsak a nagyvilágnak, maguknak sem vallották be. Jó okuk volt arra, hogy titokban tartsák az egymás iránt táplált érzéseiket: mindketten közszereplők, akikre tömegek kíváncsiak, ráadásul Gábor akkoriban vált el, ami miatt extra mértékben került az érdeklődés középpontjába. 

20231203-CSS_2494
Mikes Anna és Krausz Gábor a diadal pillanatában (Fotó: Bors)

Győzött a szerelem 

Gábor és Anna között a kulisszák mögött azonban mindent elsöprő szerelem szövődött, az érzéseik pedig egy idő után felül is írtak minden óvintézkedést, és végül kiléptek a nyilvánosság elé. A páros ezt ugyan nem bánta meg, de a mai napig ragaszkodnak ahhoz, hogy nem beszélnek túl sokat a magánéletükről, hiszen szeretnék azt megtartani maguknak: 

Az az igazság - és ez mindig is így volt -, hogy mi befelé élünk, magunkra koncentrálunk. Nem nagyon érdekes, hogy más mit gondol rólunk. A kommentekkel sem foglalkozunk. Ha elmegyünk valahova, ki tudjuk zárni a világot. Én ugyanaz a lány vagyok, aki voltam x évvel ezelőtt és Gábor is ugyanaz az ember.

 - mondta Anna és Gábor a Borsnak. 

Krausz Gábor Mikes Anna
Gábor és Anna nagyon boldog volt az elmúlt egy évben (Fotó: Mediaworks archív)

A szerelmesektől azt is megkérdeztük, hogy miképp értékelik a mögöttük lévő egy évet, főleg annak fényében, hogy pont ma ünneplik megismerkedésük egyéves évfordulóját?

Szuper volt ez az év, nagyon aktív volt. Olyan szabadon élünk, extra volt

 - fejtette ki Mikes Anna. 

- Az egész nyári szünetet hármasban töltöttük a kislányommal, boldog vagyok, hogy ennyi új élményt adhattunk neki. Voltunk úszótáborban, megtanultunk úszni, lementünk a Balatonra, bejártuk a Tisza tavat, családilag, barátokkal elutaztunk Törökországba, Hanni először velünk ült repülőn, először látta a tengert. Lovastáborba írattuk, elkezdett lovagolni és Anna tánctáborában is kipróbálhatta magát. Ez a nyári szünet volt életem nyara, hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan társsal élhetjük meg ezt, mint Anna.

- mondta Krausz Gábor. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek