Gyógyulás

„Most már tudom mi az, ÉLNI” – harmadik tünetmentes születésnapját ünnepelte Fresh Andi

Zs.

Létrehozva: 2024.08.16.

Az énekesnőnél agresszív mellrákot diagnosztizáltak három évvel ezelőtt, az első időszak nagyon nehéz küzdelem volt. Azóta tünetmentesen és boldogan éli a hétköznapjait.

Fresh Andi élete 2021-ben változott meg drámai módon: mellrákot diagnosztizáltak nála. Az énekesnőt hidegzuhanyként érte a hír, és bár az első pillanattól kezdve hitt abban, hogy meg fog gyógyulni, még az orvosai sem voltak (nem is lehettek) biztosak benne, hogy sikerülni fog... Andit azonban nem olyan fából faragták, aki harc nélkül feladja a küzdelmet, küzdött, kitartott, és végül győzött! Az elszántságának köszönhetően megfordította a sors kerekét. 

Fresh Andi új élet kezdett vidéken 

Andi napra pontosan augusztus 14-én ünnepelte a harmadik gyógyult születésnapját, ami érthető okokból egy nagyon fontos dátum számára. Ez az a nap, amikor a lelkében egy pár pillanatra újra éli a pokoli küzdelem napjait, és amikor büszkén eszébe jut, hogy biztosan van még dolga itt a Földön, ha sikerült felülkerekednie a halálos betegségen. Az énekesnő ma már mosolyogva tud beszélni a legrémisztőbb élményeiről is. 

Eszembe jut, megemlékezem róla, de kizártam a betegséget az életemből... Persze nem lehet teljesen, de nem erről szólnak a hétköznapjaim.

– mondja Fresh Andi lapunk megkeresésére. – Tulajdonképpen sokat köszönhetek ennek az élménynek: ma már egészen máshol vannak a prioritások, most már tudom mi az, ÉLNI. Csupa nagybetűvel. Vidéken élünk a férjemmel, imádok füvet kaszálni, és van egy dömperem is, amivel a földmunkáknál segédkezem. Imádom minden pillanatát! A természetközeli élet maga a terápia, minden negyven feletti embernek receptre írnám föl. A szabadidőnkben bográcsozunk a Duna parton, a falubéli barátainkkal, munka után csupa koszos munkásruhában ülünk le ebédelni. Már szembe sem jutna az Instagramra kitenni egy szerkesztett étel fotót például... az a világ már nagyon messze áll tőlem. 

Fresh Andi
Az énekesnő ma már teljesen tünetmentes (Fotó: Fresh Andi)

A színpad is fontos 

Az énekesnő harmonikus magánélete nagyon fontos tényező, de emellett az sem elhanyagolható, hogy Andi a mai napig imád színpadon lenni. Nem is állt le a munkával, amikor meghívást kap, örömmel utazik a fellépésekre. Bár, a magassarkú cipő már nem olyan kényelmes viselet számára, mint annak idején:

Valamelyik nap több órán keresztül magassarkúban voltam... hát mit mondjak, a nap végén alig tudtam lépni benne. Kicsit elszoktam az elegáns viselettől. A színpadi lét azonban most is ugyanolyan örömmel tölt el, mint a kezdetekben. Elképesztően feltölt érzelmileg, hiába fáraszt fizikailg, a bulik után a világból ki tudnék szaladni, olyan boldogságot érzek.

Fresh Andi
Andi a imádja a színpadi létet (Fotó: Réti Dóra/retidora.hu)

Kontroll csak félévente 

Andi kezelőorvosa eleinte három havonta, most már viszont csak fél évente ellenőrzi az állapotát, ami szintén jó érzéssel tölti el az énekesnőt. 

Októberben lesz kontrollom, most már csak félévente kell mennem, ami szuper dolog. Ez is mutatja, hogy egyre kevesebbet kell a múltra koncentrálnom. A fejemben egyébként ebben a pillanatban az a gondolat kering, hogy holnap Püspökladányba indulunk a szüleimmel kempingezni, és az, hogy imádok mindent a világon, nevetek egész nap és jól érzem magam.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek