Szerelem

Hacsi Boglárka a gyermekvállalásról: "Nem zárkózunk el, de..."

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.12.

A szépségkirálynő biztos benne, hogy egyszer majd szeretne gyereket vállalni a párjával. Hacsi Boglárka megtalálta szerelmében a biztos pontot...

Hacsi Boglárka, a 2023-as Miss World Hungary győztese nemrég megmutatta születésnapos párját, Bálintot, aki az üzleti életben mozog. Mint kiderült, a kapcsolatuk három éve szikla szilárd alapokra épül, sőt ennek a titkát is megosztotta a szépségkirálynő. A szépség szerint bele kell tenni a munkát egy kapcsolatba.

NZ2_6515
Hacsi Boglárka
Hacsi Boglárka és szerelme együtt tervezik a nagybetűs jövőt (Fotó: Nagy Zoltán)

Azt gondolom, hogy akármilyen fajta emberi kapcsolatról van szó, csak akkor tud fennmaradni, hogyha dolgozunk azokon. Nyilván vannak olyan szituációk, amik könnyebbek, vannak olyanok, amik nehezebbek, de a párommal minden kihívás elé szívesen állunk – kezdte a Borsnak a szépségkirálynő, aki párjával rengeteg szeretetet hoznak otthonról.

293A2408
Hacsi Boglárka
Hacsi Bogi szeretne majd anya lenni (Fotó: Szabolcs László)

A szeretet a kulcs

Bogi nagyon szerető családban nőtt fel, csakúgy, mint szerelme, így nem meglepő, hogy náluk az otthon melegét a szeretet szolgáltatja.

Nagyon sok támogatást és szeretetet kapunk mindketten családi oldalról. Mind a ketten abban nőttünk fel, hogy nagyon fontos az, hogy szeressük a másikat és mindig szeretettel forduljunk a másik felé. Ezt hozzuk magunkkal otthonról – jegyezte meg a modell, aki szerelmével közösen tervezi a jövőjét.

Mindig hittem benne, hogy lesz olyan ember, akivel majd tudok tervezni és jövőt építeni, és ezt Bálint személyében meg is találtam 

– szögezte le Boglárka, aki a családalapítást sem veti el.

Hacsi Boglárka és párja nem sieti el

Ugyan a szerelmesek még nagyon fiatalok, sokat dolgoznak a jövőjükön, de nem esnének kétségbe, ha hamarabb lenne baba, mint tervezik.

A következő pár évben majd szeretnék valamikor összeházasodni és családot alapítani. Most egyelőre úgy vagyunk vele, hogy csináljuk a kis életünket. Nem zárkózunk el, de szeretnénk a sorrendet betartani – osztotta meg a szépségkirálynő, aki számára fontosabb a lelki biztonság, mint az anyagiak.

Fontos, hogy családalapításhoz legyen egy egzisztenciális háttere az embernek, de nincs előttem konkretizált pénzösszeg cél, amivel már el lehetne indítani a projektet. Számomra az fontosabb, hogy lelkileg legyünk olyan állapotban, hogy családot tudjunk alapítani – mondta Hacsi Boglárka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek