Iskola

Hajdú Péter nagyon várja az iskolakezdést: Ez mindig nagy izgalom

Nicole

Létrehozva: 2024.08.28.

Szeptember 2-án újra becsengetnek az iskolákban, a buszmegállók ismét megtelnek hátizsákos gyereksereggel, s a legtöbb intézményben újfent arról énekel Demjén Ferenc, hogy milyen nehéz is az a bizonyos iskolatáska. A sztárok csemetéi is várják a napot, amikor végre újra lepacsizhatnak a társaikkal. Hajdú Péter kifejezetten várja minden évben ezt az időszakot.

Több híresség gyereke áll készen iskolatáskával a hátán arra, hogy életében először, vagy már többedik alkalommal belépjen az iskola ajtaján. Hajdú Péter, Szabó Zsófi, Péter Szabó Szilvia és Czippán Anett arról meséltek, szülőként hogyan élik meg mindezt.

hot magazin feltöltés iskolakezdés Hajdú Péter
Hajdú Péter úgy érzi, ma már nincs akkora varázsa az iskolakezdésnek, mint annak idején - Fotó: archív / hot magazin

Hajdú Péter szerint ma már nincs akkora varázsa az iskolakezdésnek

A Frizbi házigazdájának két nagyobbik gyermeke a középiskolába, míg a legkisebb a bölcsődébe tér vissza. Péternek minden évben a saját iskolás időszaka jut eszébe, amikor elérkezik a szeptember és az iskolakezdés.

– Ilyenkor újraélem azt, hogy annak idején én mennyire vártam az iskolát. Szerencsére Noncsi és Dávid is nagyon várják. Ez mindig nagy izgalom! Megvettük már a szükséges tanszereket, füzeteket és a többit. Viszont úgy érzem, ma már nincs akkora varázsa az iskolakezdésnek, mint harminc évvel ezelőtt – mondta a hot! magazinnak. – Domi már megkezdte a bölcsit; igaz, eleinte kicsit bátortalan volt, de végül feloldódott – tette hozzá az édesapa.

hot magazin feltöltés iskolakezdés
Czippán Anett fia nagyon jó tanuló - Fotó: archív / hot magazin

Czippán Anették fontos év elé néznek

Idén már a hetedik osztályt kezdi meg a műsorvezető idősebbik fia, Olivér. Nevezetes lesz számára az idei év, hiszen a bizonyítványok eredményei már számítanak majd a továbbtanulásnál.

– Eddig is jó tanuló volt, de így még izgalmasabb év elé nézünk, hiszen jó jegyeket kell produkálni – mesélte Anett.

Már a nyárra is kijutott a munkából a fiúnak: a Charlie és a csokigyár című kötelező olvasmányt gyűrte le sikerrel. A becsöngetés előtti utolsó teendő pedig a tanszervásárlás.

– Nekem kislányként hatalmas élmény volt, hogy együtt elmentünk, és jártuk a papírboltokat a füzetekért meg illatos radírért. Oli inkább hamar le szeretné tudni, mindegy, milyen a ceruza vagy akármi, de ilyenek a fiúk – mondta lapunknak nevetve Anett.

hot magazin feltöltés iskolakezdés
Péter Szabó Szilvia kislánya másodikos lesz - Fotó: archív / hot magazin

Péter Szabó Szilvia úgy érzi, szalad az idő

A nyár a munkáról és a pörgésről szól az énekesnő családjában, az ősz viszont őket is az iskola kapujában találja. A kislánya, Emma az első osztály minden tapasztalatával várja szeptember másodikát. A nyár az élményekről szól, a kislány például olykor a nagyszülőknél van, amíg a szülei koncerteznek.

– Mind nagyon sokat segítenek, és amikor például anyukámnál van, akkor ráadásul kicsit falun is lehet, aminek én nagyon örülök – mondta korábban lapunknak Szilvi, aki azt is elárulta, mennyire várják a sulikezdést. – Nem izgulok miatta túlságosan, de Emma már nagyon várja. Igaz, élvezi a nyarat, de azért hiányoznak neki az osztálytársai, és várja, hogy „nagy másodikos” legyen.

hot magazin feltöltés iskolakezdés
Szabó Zsófi nem szeretné, hogy kipécézzék a fiát - Fotó: archív / hot magazin

Szabó Zsófi szeretné megóvni a kisfiát

Hogy szalad az idő! A TV2 Mokka műsorvezetőjének a kisfia, Mendel idén elsős lesz. Zsófi abban reménykedik, hogy a fiát nem pécézik ki amiatt, hogy híres az anyukája.

– Engem ért megkülönböztetés a szó szoros értelmében azért, mert Szabó Gyula lánya vagyok. 

Azokban az iskolákban, ahová én jártam, mindig volt olyan, aki kedvesebb volt velem, támogató, de kivétel nélkül mindegyik suliban „megtalált” egy tanár vagy valaki, aki kipécézett magának; én szeretném megóvni ettől a kisfiamat

 – mondta korábban a hot!-nak. – Szerencsére nem mutogatom őt a médiában. A vezetéknevét sem tőlem kapta, így bízom abban, hogy őt nem éri majd semmilyen atrocitás vagy hátrány. Mivel én ismert ember gyereke voltam, nem feltétlenül akarom ugyanezt a jövőt a fiamnak.

hot magazin címlap feltöltéshez
A friss hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat - Fotó: archív / hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek