Nincs visszaút?

Harry herceg azt hitte, Károly király kárpótolja őt, de a terve visszafelé sült el

H. A.

Létrehozva: 2024.08.11.

A szakadék apa és fia között nagyobb, mint valaha.

A sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle 2020-ban döntött úgy, hogy lemondanak a vezető királyi tisztségükről, és maguk mögött hagyják az Egyesült Királyságot. A házaspár jelenleg a kaliforniai Montecitóban él gyermekeikkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel, a kapcsolatuk a királyi család többi tagjával pedig finoman szólva is megromlott, miután egy, mára hírhedté vált interjút adtak Oprah Winfreynek, melynek során többek közt rasszizmussal vádolták a királyiakat. A viszályt ezután tovább szították egy ugyancsak botrányos Netflix-dokumentumsorozattal, majd Harry tavaly megjelent önéletrajzi kötetével, a Tartalékkal.

Harry herceg és Meghan Markle
Több botrányos megszólalása volt az évek során Harry hercegnek és feleségének /   Fotó: YouTube

A királyi író és szakértő, Tom Quinn nemrég azt nyilatkozta, Harry herceg úgy vélekedett, az apja, III. Károly király mindezek dacára is megbocsát neki, ám a terve visszafelé sült el, mivel a távolság apa és fia között nagyobb, mint valaha, és jelenleg nem sok esélyt látni arra, hogy ez a közeljövőben változni fog.

Minden kritikája ellenére Harry mindig hitt abban, az apja megbocsát neki. Az képzelte, Károly jóvá fogja tenni azokat a sérelmeket, amelyek - Harry szerint - a kritikákat igazolták

- mondta el a Mirrornak Tom Quinn, aki szerint a sussexiek és a királyiak közti megbékélést az hátráltatja leginkább, hogy mindkét fél a másiktól várja azt, hogy megtegye az első lépést és elnézést kérjen.

Tom Quinn azt is elárulta, bár a brit uralkodó nyilvánosan sosem reagált Harry támadásaira, amelyeket a királyi család ellen intézett, a zárt ajtók mögött pokoli dühös miattuk, emiatt pedig radikális lépésre szánta el magát: már fogadni sem hajlandó a fia telefonhívásait.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek