Nyílt üzenet

Nem bírnak leállni: ismét belerúgott a királyi családba Harry herceg és Meghan Markle

H. A.

Létrehozva: 2024.08.16.

A sussexi herceg pár már nem egyszer kihúzta a gyufát a királyi családnál, de továbbra is odaszúrnak nekik.

Már négy év telt el azóta, hogy a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle, lemondott a vezető királyi tisztségéről, majd elhagyták az Egyesült Királyságot és Amerikában telepedtek le. Mindez azonban nem tartotta vissza őket attól, hogy egy négynapos kolumbiai útra induljanak, melynek során ellátogatnak a fővárosba, Bogotába és a tengerparti Cartagenába is.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Ismét kihúzta a gyufát Harry és Meghan Markle / Fotó: Northfoto

Mivel már nem számítanak a királyi család aktívan dolgozó tagjainak, így hivatalosan a sussexiek nem az Egyesült Királyságot képviselik, ugyanakkor az utazás a klasszikus királyi körutak számos jellemzőjét magában foglalja majd. Tom Quinn, királyi szerző, egy, a Mirrornak adott nyilatkozatában rámutatott arra, Harry és Meghan célja ezzel az úttal az, hogy üzenjenek a királyi családnak.

- A turné kétségtelenül Meghan és Harry módszere arra, hogy üzenetet küldjenek a királyi család vezető tagjainak: 

"Továbbra is úgy fogunk viselkedni, mintha a királyi családhoz tartoznánk, akkor és ahol csak akarunk, és nincs mit tenni ez ellen."

 - Ez az üzenet semmi mást nem tesz, csak tovább elmélyíti a szakadékot Harry és a családja között - jelentette ki Tom Quinn, aki szerint a királyi családot mindez már csak azért is dühíteni fogja, mivel emlékezteti őket arra, nem tudják megakadályozni Harryt és Meghant abban, hogy úgy tegyenek, mintha továbbra is a család aktívan dolgozó tagjai lennének.

Ez egyébként a második alkalom az idén, hogy a sussexi hercegi pár körútra indul: legutóbb májusban látogattak el Nigériába három napra, ami a hírek szerint mélyen feldühítette Harry herceg apját, III. Károlyt, és bátyját, Vilmos herceget.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek