Hát ezért!

Hujber Feri tiszta vizet öntött a pohárba: "Emiatt hitték azt sokan, hogy én be vagyok állva"

Prac Lee

Létrehozva: 2024.08.11.

Polgárpukkasztó viselkedésére adott magyarázatot a botrányhős magyar színész. Hujber Feri Hevesi Tamás podcastjében tálalt ki a róla kialakult képről.

Hujber Feri botrányhősként él a köztudatban, többször is láthatólag illuminált állapotban állt kamera elé. Most elárulta: ez egy tudatos, megtervezett félrevezetés volt…

Hujber Ferenc hujber feri
Hujber Feri a polgárpukkasztó viselkedéséről és gyógyszerszedésről is vallott (Fotó: TV2)

„Emiatt hitték azt sokan, hogy én be vagyok állva"

Hevesi Tamás podcastjében vendégeskedett a Valami Amerika színésze, ahol a műsorvezető felidézte: élénken él benne a sok évekkel ezelőtti kép, amikor először látta Hujber Ferit:

Ahogy megismertelek Amerikában, a bal kezedben volt egy óriási, másfél literes kiszerelésű Dr Pepper üdítő, jobb kezedben ugyanennyi kávé. Ez a kávészeretet most is megvan…

És a Red Bull! – egészítette ki Feri.

Ez volt, hogy: kóla, kávé, Red Bull. Emiatt hitték azt sokan, hogy én be vagyok állva, és a fehér portól van 

– magyarázkodott, közben ösztönösen megpiszkálva az orrát.

Beszélgetésük egy későbbi pontján Feri azt állította, ő szándékosan játszotta meg az őrültet a világ előtt, amit a közönség el is hitt, mint mondta: az újságoknál már be voltak készítve a nekrológok, hogy mikor lesz öngyilkos, vagy hal meg a drogoktól. Hozzátette: a gyermekei érdekében ment el külföldre, ahol újraépítette magát.

Hujber Feri: „Azóta is gyógyszert szedek"

A rendkívüli koffeinmennyiség kapcsán Hevesi azért rákérdezett: az orvosok szerint a „szívecskéjének ez oké”?

Nem, nem, a szívecskémnek ez nem oké – ismerte el, majd hozzátette:

Én azóta is gyógyszert szedek a szívemre. Én elrosszalkodtam a szívemet. Kell rá gyógyszert szedni, de hál’ Istennek, kordában lehet tartani.

Viszont, ami a színésznek a legfontosabb: az agyam olyan a mai napig, mint a légypapír. Bármit megtanulok. Nekem ez volt az első próbatétel, hogy a hét év fű után tudok-e jól tanulni – utalt hét évig tartó londoni, „civil” életére. – De iszonyatosan bírom a tempót, mai napig 40-50 fokos színpadon megcsinálom a Funny Money-t: az százhúsz oldal szöveg, aminek csupán tíz oldalában nem vagyok benne. Gyakorlatilag három órát vagyok színpadon – büszkélkedett el a szabadszájú színész.

A podcastben még elárulta, hogy a jövőjére nézve nagy szerepvágya például Jekyll és Hyde, ahol bemutathatná, amit az életében is mindig megélt: a nagy szélsőségeket, magasságokat és mélységeket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek