BABAVÁRÁS

Levélben közölték az orvosok a hírt a várandós magyar szépségkirálynővel

Doris

Létrehozva: 2024.08.01.

A modell néhány napja jelentette be, hogy kisbabát vár. Kiss Daniella nemrég orvosnál járt, hogy megtudja a bébi nemét.

Kiss Daniella a 2015-ös Miss World Hungary szépségkirálynője volt, de sokan emlékezhetnek rá a Farm VIP negyedik évadából is. A modell, aki a közelmúltban ismét kamera elé állt, és egy fehérneműs fotózáson vett részt, múlt héten a közösségi oldalán jelentette be, hogy anyai örömök elé néz, első gyermekével várandós.

Kiss Daniella
Kiss Daniella szépségkirálynő első gyermekét várja (Fotó: Szabolcs László)

Kis kör, magánélet, boldog szív; békés élet

– írta az Instagram-oldalán megosztott fotó mellett Daniella: a felvételen, amelyen bikiniben mutatta meg már gömbölyödő pocakját, a párjával láthatók, az egykori szépségkirálynő pedig a kezében egy olyan újságot tart fel, amin a babavárás ténye mellett azt is tudatja, hogy a kicsi előreláthatóan decemberben jön majd a világra. Azt viszont egyelőre nem közölte, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Kiss Daniella fontos borítékot kapott az orvosoktól

Pedig a 9 évvel ezelőtti szépségkirálynő már tudja, hogy milyen nemű a születendő bébi, a titkot rejtő kék színű borítékot pedig meg is mutatta egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben.

Na, ezt a borítékot hogy lehet nem kinyitni?

– morfondírozott Daniella a közösségi oldalon, és így egyben arra is utalt, hogy még maga sem tudja, milyen színű babaruhákat kell majd néhány hónap múlva vásárolnia. Bár a modell vélhetően egy nagyszabású babaváró bulin tudatja majd a családdal és a barátokkal a pici nemét, egy szavazást azért gyorsan közzétett a témában. A követői többsége arra tippelt, hogy a kis csöppség fiú lesz.

Kiss Daniella
Kiss Daniella megtudta, kislányt vagy kisfiút vár-e (Fotó: Instagram)

Szerinted milyen nemű lesz Daniella első gyermeke?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek