Királyi család

Kiszivárgott Katalin és Vilmos titkos terve, erre készülnek a hercegné betegsége miatt

Bors

Létrehozva: 2024.08.26.

Úgy látszik, hogy Katalin diagnózisát követően az egész életüket átértékelték.

Katalin hercegné és Vilmos herceg "titkos terveken" dolgoznak, hogy megváltoztassák az életmódjukat. A források szerint már egy ideje keresik a lehetőségeket, hogyan alakíthatnák át életüket, és miként emelhetnék az életszínvonalukat, a tervek fontosságát pedig csak nyomatékosította az, hogy a hercegnét márciusban rákkal diagnosztizálták és azóta megelőző kemoterápiás kezelésen esik át.

Katalin hercegné (Kate Middleton) és Vilmos herceg 2010-ben
Katalinnak és Vilmosnak komoly terveik vannak. (Fotó: AFP)

Jelenlegi otthonuk, az Adelaide Cottage, amely a Windsor Home Park birtokon található, egy négy hálószobás ingatlan, amely jóval kisebb, mint korábbi londoni lakásuk, a Kensington-palota tágas apartmanja. Katalin és Vilmos azért költöztek oda a gyerekekkel két évvel ezelőtt, hogy megóvják magánéletüket - írja a Mirror.

A négy hálószobás ingatlanban nincs elég hely a személyzet számára, így a család minőségi időt tölthetett együtt. Azt már korábban is kifejtette a házaspár, hogy nekik nincs szükségük dadákra, mert a lehet legnagyobb mértékben ki akarják venni a részüket a gyermeknevelésből.

Egy forrás elárulta, hogy Adelaide Cottage mellett található egy tágas, vörös téglás melléképület, amely jelenleg lakhatatlan, és jelentős felújításra szorul használatbavétel előtt. Az ingatlan felhasználásáról szóló megbeszélések már egy ideje zajlanak, és még keresik a megfelelő időpontot a projekt elindításához, vélhetően azonban ebben az ingatlanban alakítana ki magának egy privát területet a család.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek