Vélemény

Kitálaltak Harry barátai: brutális, háromszavas ítéletet hoztak Meghan felett

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.24.

Harry herceg barátai nem fogták vissza magukat.

Mindenki izgul, amikor a párját be kell mutatnia a barátainak. Ez egy fontos mérföldkő minden kapcsolatban - ez alól pedig a királyi család tagjai sem kivételek. Meghantól pedig nem ájultak el Harry herceg barátai, mint most kiderült.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: AFP

Amikor Meghan még nem volt Sussex hercegnéja, csak "jártak" Harryvel, az egykori színésznő meghívást kapott egy sandringhami hétvégére. Azonban a barátokkal való találkozás nem ment olyan simán, mint azt remélték.

Tom Bower királyi szakértő azt állítja „Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborúja” című könyvében, hogy Meghan viselkedése az összejövetel alatt megdöbbentette Harry herceg barátait. Hosszú távon persze nem volt semmilyen hatással Meghan és Harry kapcsolatára az ügy, látszólag erősebb köztük a kötelék, mint valaha. Meghan állítólag magas lóról beszélt az emberekkel, "egyfolytában nyüzsgött", mindent jobban tudott, szervezkedett, utasított és magyarázott. Harry barátai végül egymás között beszélték meg véleményüket Meghanról.

"Harry bizonyára megőrült" - írta az egyik barát a chatcsoportban. "Meghan totális rémálom" - folytatta egy másik.

Meghan tehát nem nyerte el a barátok tetszését, a közöttük lévő szakadék pedig tovább nőtt, amikor Meghan állítólag azt is megszabta, kivel barátkozhat Harry és kivel nem, férje pedig boldogan bólogatott az utasításokhoz. Harrynek végül alig maradtak barátai, sokak szerint Amerikában is magányos és elszigetelt életet él.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek