Kártya

Mi történt? Korda György lemondott kedvenc időtöltéséről: felfüggeszti a kártyapartikat

Zs.

Létrehozva: 2024.08.22.

Ezen a nyáron üres maradt az énekes széke a kártyaasztalnál. Korda György kénytelen volt így dönteni.

Korda György és Balázs Klári pénteken a Budapest Parkot tölti meg rajongókkal. Az elképesztő népszerűségnek örvendő duó ide különleges műsorral érkezik, lesz meglepetésdal, népszerű vendégelőadók, a teljes szett pedig az Aréna koncertjük műsorának kiegészített változata lesz az ígéretek szerint. Gyuri bácsi és Klárika nagyon készül a bulira, amiért komoly áldozatokat kellett meghozniuk.

Korda György Balázs Klári
Balázs Klári és Korda György elképesztő energiákat mozgatnak meg a színpadon Fotó: Cseh Gábor

Irdatlan mennyiségű koncert

Korda György idén sokkal kevesebb koncertet szeretett volna adni, mint amennyi végül összejön. Hogy hogy fordulhatott ez elő, arról magát a két főszereplőt, Gyuri bácsit és Balázs Klárit kérdeztük:

Fejből meg sem tudom mondani, hogy hány koncertünk volt az idén, csak saccolni merek… A nagyképűség látszatát sem keltve szeretném elmondani, hogy míg 2022-ben 110 koncertet adtunk, addig 2023-ban már „csak” 75-öt és azt szerettük volna, ha idén még kevesebb lenne. 50 bulink lesz decemberig, és bizony ugyanennyi meghívást utasítottunk vissza

– meséli a Borsnak  Korda György.

AC4I8077
Olyan sok felkérés érkezik, hogy nem tudnak mindnek eleget tenni Fotó: Szabolcs László

Korda György: A kevesebb néha több

A legendás énekesnek jó oka van arra, hogy igyekszik egyre kevesebbet koncertezni.

Úgy vagyunk vele, hogy inkább kevesebb nagyszabású, élő zenekaros, táncosokkal felturbózott koncertet adunk.

 Már nem vállalunk kisebb fellépéseket, fél-playback bulikat. Ennek egyébként nagyon egyszerű oka van: inkább a minőségre megyünk, mint a mennyiségre.

Az énekes természetesen a fizikai állapotáról is ejtett néhány szót.

– 85 éves vagyok. Fizikailag kiváló az állapotom, amit többek között Klárikámnak is köszönhetek, hiszen nagyon vigyáz rám és persze a genetikámnak is. De az sem elhanyagolható, hogy frissen tart az a 66 mögöttem lévő előadói év, Klárika emellett 46 éve énekel, és az a közel 600 dal, amiből legalább 50 óriási sláger. És ami a legfontosabb – teszi hozzá – a közönség szeretete. Higgyék el, hogy ez nem udvariasság részünkről, hanem a színtiszta igazság. Minden nap hálásak vagyunk azért, hogy ennyien szeretnek minket, hogy többezres közönségek előtt lépünk színpadra. Egy előadóművész ennél többet nem kívánhat az élettől.

HOT FELTÖLTÉS, KORDA, SZL, ADRIÁN
Gyuri bácsi és Klárika rendkívül hálás a közönségnek a tengernyi szeretetért Fotó: Szabolcs László

Áldozatot hozni 

Korda György és Balázs Klári legközelebb pénteken, augusztus 23-án, a Budapest Parkban lép színpadra. Idén ez már a sokadik koncertjük, de – ahogy majd látni fogja a közönség – olyan lendülettel koncerteznek, mintha nem ismernék a fáradtság szót. Hogy mi a titkuk? A lemondás.

Az egész ország tudja, hogy szerelemmel rajongok a kártyapartikért. Idén azonban, és ez köszönhető elsősorban az extrám időjárásnak, le kellett mondanom a baráti találkozóimat. A helyzet az, hogy az extrém időjárás rákényszerít minket arra, hogy a kevés szabadidőnket teljes pihenéssel töltsük. A forróság ugyanis nagyon sokat kivesz belőlünk. Fájó szívvel hagyom üresen a kártyaasztalnál álló székemet, és remélem, hogy hamarosan azért visszatérhetek. Azt viszont még nem is látom, hogy mikor…

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek