Munkamegosztás

Ennél cukibbat ma nem látsz! Így segít az apukájának Krausz Gábor kislánya

Zs.

Létrehozva: 2024.08.05.

Módosítva: 2024.08.05.

Idén lesz ötéves, de máris imád minden munkát Krausz Gábor és Tóth Gabi közös kislánya, Hannaróza.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya 2019 decemberében látta meg a napvilágot. Hannaróza szerencsés géneket örökölt, már most sejthető, hogy jó énekehangja lesz, de az apukája révén természetesen a főzés is érdekli, illetve minden olyan ház körüli munka, amitől jó koszos lehet a ruhája... 

LOFI8584
Krausz Gábor képtelen nemet mondani a kislányának - Fotó: Dunántúli Napló 

Hannaróza mindenben segíti Krausz Gábort

A kicsi lány a szülei válása után kétlaki életet él, ami számtalan kaland lehetőségével kecsegteti. Ha az anyukájával tart, akkor koncerteket lát és énekel, ha az apukájával, akkor a konyhában serénykedik, de szívesen beáll segíteni, bármiről is legyen szó. Hannaróza akkor sem rest, ha mondjuk autómosásról van szó. A kicsi lánynak a az egészből a habos mosás tetszik a legjobban, ezért meg is kérte az apukáját, hogy hadd végezze el ő ezt a fázist... Krausz Gábor pedig, mivel képtelen nemet mondani a szeme fényének, természetesen megengedte.

Hannaróza nagyon profi kocsimosásban is Fotó: Instagram 

A gyermek védelme 

Nem véletlen, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi is jellemzően hátulról fotózzák le a gyermeküket. Az egykori házastársak ugyanis azok közé a hírességek közé tartoznak, akik nem hajlandók a nagyközönség előtt mutogatni a gyermekük arcát. A döntést a kiskorúak védelmében hozták meg, hiszen a gyerekek még nem tudtak rendelkezni a saját személyiségi jogaikról, és bizony nem minden fiatal felnőtt boldog attól, hogy a szülei gyermekkorában teleposztolták az internetet a kiskori fotóikkal. Ha majd Hannaróza is nagykorú lesz, akkor majd eldöntheti, hogy milyen fotókat tesz közzé saját magáról. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek