Kiváltság

Leleplezte a bennfentes Sarolta hercegnő és György herceg iskolai kivételezését

Bors

Létrehozva: 2024.08.14.

Bár Katalin és Vilmos gyermekei szeretnének beilleszkedni, társaik is tudják, hogy rájuk nem vonatkozik minden szabály.

Mint kiderül, van egy iskolai szabály, amit György herceg és Sarolta hercegnő megszeghettek – de osztálytársaik nem. A két gyermek a Thomas’s School-ba járt 2022-ig, ahol volt egy különleges kiváltságuk.

King Charles III coronation
Vilmos és Katalin gyermekei az iskolában sem lehetnek teljesen átlagosak (Fotó: Owen Humphreys - PA Images)

Bár Vilmos herceg és Katalin hercegné azt szeretnék, ha gyermekeiket úgy kezelnék az iskolában, mint minden más diákot, olykor megkülönböztető figyelemben van részük. A pandémia idején – mint minden iskolában – a Thomas’s School-ban is számos Covid-intézkedést vezettek be annak érdekében, hogy megóvják a diákokat és a tanárokat, valamint csökkentsék a vírus terjedésének lehetőségét.

Az egyik fő változás az volt, hogy a szülőket arra kérték, a gyermekeket az iskola kapujánál tegyék ki és ne hajtsanak be velük az intézmény területére – írja a Mirror. Azonban a királyi család szakértője, Katie Nicholl szerint a királyi család tagjai kivételt képeztek, ők behajthattak az iskola területére. Valószínűleg ez a biztonsági okok miatt történt, mert Katalinék a nagy érdeklődésre tartanak számot a nyilvánosság előtt. Annak ellenére, hogy lett volna erre a feladatra személyzet, Katalin és Vilmos rendszeresen részt vett az iskolai fuvarokban. Mint a legtöbb dolgozó szülő, ők is gyakran úgy szervezték a munkájukat, hogy abba beleférjen a gyerekek fuvarozása.

Annak ellenére, hogy Katalin és Vilmos porontyai  a világ három legismertebb gyermeke közé tartoznak, az iskolában nem használják királyi címeiket. Itt arról is írtunk, miként szólítják őket a tanárok és az osztálytársak, és hogyan próbálnak átlagos gyerekek lenni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek