SZTÁRPARÁDÉ

Lotfi Begi nagy dobásra készül augusztus 20-án: ezekkel a bomba nőkkel lép színpadra

mkb

Létrehozva: 2024.08.15.

Sztárparádéval zárul az idei augusztus 20-i ünnepség. Lotfi Begi a magyar zenei paletta legnépszerűbb énekesnőit énekelteti meg.

Nagyszabású koncertre készül Lotfi Begi az államalapítás alkalmából. A sztár DJ, producer impozáns hölgykoszorúval lép színpadra, a látványos tűzijáték után rögtön indul a buli.

lotfi begi
Lotfi Begi minden korábbinál nagyobb show-ra készül az államalapítás ünnepére (Fotó: Bors)

Lotfi Begi: „Nem semmi hölgykoszorú!”

– A megszokottól eltérő show-val készülök. Sok előadóval dolgoztam már, de még nem volt, hogy négy énekesnővel lépjek egyszerre színpadra – mesélte izgatottan a Borsnak Lotfi Begi, majd el is árulta, kikről van szó:

– Kollányi Zsuzsi, Nagy Adri, Tolvai Reni és Dér Heni is ott lesz velem. Nem semmi hölgykoszorú! Kicsit megborul a nemek aránya, de nem bánom. Nemcsak szakmai kapcsolatban állunk, hanem a barátaim is egyben – ismerte el a DJ. – Különleges élményt jelent majd Farkas Izsák, aki elektromos hegedűn játszik, színesítve a műsort. Mindemellett táncosnők és egyedülálló látvány egészíti ki a fellépést.

Tűzijátékkal nem próbálkozik

Mivel Európa legnagyszerűbb tűzijátéka után lépünk színpadra, a pirotechnikának nyomába sem tudnánk lépni, de tűz- és CO-ágyúkkal, konfettivel készülünk. Egy olyan egyedülálló show-t álmodtunk meg, amilyen nem volt még Magyarországon.

Lotfi Begi elárulta, hosszú idő után először láthatja élőben a látványos budapesti tűzijátékot.

Az elmúlt húsz évben minden augusztus 20-án, a tűzijáték idején vagy felléptem, vagy egyik fellépésről utaztam a másikra. Mivel most az Erzsébet téren lesz a koncert, közvetlenül a tűzijáték után, 21:30 órától, talán lesz olyan szerencsém, hogy a backstage-ből láthatom a páratlan tűzijátékot.

A sztár DJ elismerte, két évtizedes tapasztalattal a háta mögött is érez még izgalmat a fellépések előtt, ezúttal pedig különösen:

Más egy zenei fesztiválon fellépni. Augusztus 20-án elképesztő embertömeg gyűlik majd össze megnézni a tűzijátékot, akik legkülönbözőbb stílusokat kedvelik. Ezért aztán nem kis feladat, hogy elkápráztassam őket, és minden élvezze a nyolcvan perces show-t. Régóta nagy álmunk ez az új színpadi megjelenés, különleges tartalom, forma, látvány egysége, ezért nagyon készülünk, tisztelegve Szent István király emléke előtt, az államalapítás ünnepén.

Az iráni származású zenész elárulta, családjával nagy hangsúlyt fektetnek a magyar nemzeti ünnepekre, az iráni hagyományokból az újévről emlékezik meg a gyerekeivel, amit a magyar szokástól eltérően a csillagászati tavasz kezdetekor ünnepelnek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek