Rosszfiú

Megdöbbentő kijelentést tett Kiss Endi, a Hooligans dobosa: „Nálam alap, hogy nem lesz esküvő!”

Dózsa Gabriella

Létrehozva: 2024.08.21.

A Hooligans dobosa rajongással szereti a gyermekeit, imádja az apaszerepet, három anyától négy lánya született. Kiss Endi korábban imádta a végtelen bulikat is, de visszavett a tempóból, mert szeretné felnevelni a gyermekeit.

A zord külső érző szívet takar – erre nagyon jó példa Kiss Endi. A zenész 53 évesen négygyermekes édesapa lett, és mindig elérzékenyül, ha a lányairól van szó.

Kiss Endi hot feltöltés
Kiss Endi négy lány büszke apukája – Fotó: archív / hot! magazin

Soha nem volt kérdés, hogy egyszer majd lesz gyermekem, de ha teljesen őszinte akarok lenni, azért arra nem számítottam, hogy három anyától négy lányom lesz – kezdte a hot! magazinnak a dobos a tőle megszokott őszinteséggel. – Mindig be is pánikoltam, amikor kiderült, hogy a párom terhes. De nem bánom, hogy így alakult, sőt! Rajongok értük, aktívan részt veszek a nagyobbak életében is, nagyon jó a kapcsolatom az anyukájukkal. 

Bodza, Kiara és Larissza nálam is itthon vannak, én nem vasárnapi apuka vagyok! Nekünk ez így jó: hozom-viszem őket iskolából, edzésről, együtt sportolunk, együtt meditálunk. 

Nemrég elutaztunk Spanyolországba nyaralni csak mi négyesben a három idősebbel; előtte Rómában voltunk, a csajom, Lindácska addig itthon volt Albával. Mindent megteszek értük, és azt is tudják, hogy velem mindenről lehet beszélni. Szerencsére jóban vannak, édestestvérekként tekintenek egymásra, és imádják a kicsi Albát; mindig meghatódom, amikor látom őket együtt. Szerencsés vagyok, mert gyönyörű nők vesznek körül. Lehet, hogy le is cserélem jó csajokra a zenekar csúnya pasijait! – nevetett.

„Sosem volt követelőzés”

A dobosnak ugyan voltak hosszú párkapcsolatai, ám sosem volt nős – és a jelek szerint nem is lesz. Úgy fogalmazott, hogy ez nála sosem volt kérdés.

Nálam alap, hogy nem lesz esküvő, és szerencsére így álltak hozzá a csajaim is. Így emiatt sosem volt követelőzés, szájhúzás, nem árultam zsákbamacskát. Egyébként meghajolok a nők előtt, a mostani és a volt csajaim előtt, mert nem vagyok egy túl jó gyerek, de mindig őszinte – részletezte Endi. – Talán ezért is van az, hogy a gyerekeim édesanyjai is jóban vannak egymással, mindenki elfogadta ezt a helyzetet, és ezért a szülinapokat, ünnepeket mind együtt tudjuk békében ünnepelni.

Idősebb lányaival rengeteg közös programot csinálnak – Fotó: Máté Krisztián / hot! magazin

Kiss Endi nyolc napos tej­fakasztó bulit tartott

A Hooligans dalaiban sokszor esik szó a szerelemről, a nők bálványozásáról – na meg persze az élvezetekről, a hedonizmusról. Utóbbinak a rajongója Endi is, aki a mai napig örök fiatalnak tartja magát; azt mondja, sosem fog felnőni.

Teljesnek éreztem az életemet a három lányommal; bevallom, nehezen adtam be a derekam a negyedikre. 

Úgy voltam vele, hogy már nagyok, már nem szorulnak úgy rá az én segítségemre, tehát jöhet újra a bulizós korszak. De Alba érkezésével ennek vége, és úgy érzem, fentről kaptam őt, hogy ezzel megmentsen. Mert ha belevetem magam, akkor nagyon nehezen keveredem ki belőle. Amikor megszületett, szolidan meg akartam ünnepelni, de végül olyan nyolcnapos tejfakasztó buli kerekedett, hogy a környéken az összes anyukának bőven lett teje.

 A viccet félretéve, tényleg visszavettem a bulizásból, ami nálam nagy szó: örök bulizásra születtem. De a gyerekeim fontosabbak! Sokáig akarok élni; így is, ha belegondolsz, hetvenkét éves leszek, amikor Alba tizennyolc! Mondjuk, több lányom már biztosan nem lesz, elköttetem magam – fejezte be a gondolatait hatalmas nevetéssel Endi.

Új dal, új klip

Az TV2-n ősszel debütáló S.E.R.E.G. című hatrészes sorozat egyik betétdalának megírására kérte fel a Megafilm Service producere, Helmeczy Dorottya a Hooliganst. Erre az alkalomra született meg A DÖNTÉS című dal, amelyhez Szolnokon, a Kiss József Helikopter dandárnál készült a videóklip. A Magyar Honvédség jóvoltából egy igazán menő környezetben sikerült felvenni a klip anyagát, amelyben feltűnik Csórics Balázs, a sorozat főszereplője is.

 

Szeret meditálni

A zenész azt mondja, most ráfér, hogy egy kicsit belevesse magát a sportba, a zenélésbe, a meditációba, a tanulásba.

Szeretek új dolgokat tanulni, elvégeztem már egy meditációs tanfolyamot, alkalmazom is az ott tanultakat.

Tudjon meg még több részletet a sztárok életéből a legfrissebb hot! magazinból – Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek