Királyi család

Mindenki erre a hírre várt: itt a nagy bejelentés Katalin hercegnéről

KL

Létrehozva: 2024.08.17.

Bíztató hírek érkeztek a hercegnéről.

Az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy Katalin hercegné daganatos betegséggel küzd. A wales-i hercegné idén visszalépett a királyi feladatoktól, hogy a gyógyulására koncentrálhasson.

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin hercegné idén eddig csak két eseményen jelent meg Fotó: GETTY IMAGES

Katalin idén eddig mindössze két nyilvános szereplést vállalt. A háromgyerekes hercegné a családjával együtt jelent meg az idei Trooping the Colour elnevezésű rendezvényen június 15-én, majd a múlt hónapban Sarolta hercegnővel vett részt a wimbledoni férfi teniszdöntőn is. A visszatérésével kapcsolatos sok találgatás után egy bennfentes megosztotta, hogy Katalin hercegné visszatérése nem valószínű a közeljövőben, de a kiemelt királyi eseményeken részt vehet.

Egy forrás elmondta, hogy Katalin hercegné valószínűleg továbbra is részt vesz majd a királyi család többi tagjával együtt a brit nemzeti eseményeken, például az Emlékezés Vasárnapján. A visszatérésével kapcsolatban az Expressnek egy másik forrás szintén azt mondta: 

Még nem tartunk ott. Amikor utoljára a Trooping the Colour előtt hallottunk róla, azt mondta, hogy a kezelése a nyáron is folytatódik, és ez így is van. Ahogy ő maga is elmondta, még nincs túl a nehezén. Mindenki számára nehéz a fizikai felépülés a kezelés befejezése után. Ez nem olyan, mintha egy kapcsolót kapcsolnánk át.

Katalin hercegné, miután június 14-én közleményben tudatta, hogy részt vesz a másnapi Trooping the Colour elnevezésű rendezvényen, és egyúttal tájékoztatta rajongóit az egészségi állapotáról.

Katalin hercegné akkor a következő szavakkal köszönte meg a britek szeretetét és betegsége miatti aggodalmait:

− Elképesztő volt számomra az a sok kedves üzenet, ami az elmúlt hónapokban a támogatásról és a bátorításról szólt. Ez tényleg nagyon sokat jelentett Vilmosnak és nekem, és mindkettőnket átsegített a nehezebb időszakokon. Jól haladok, de mindenki, aki kemoterápián megy keresztül, tudja, hogy vannak jó és rossz napok. A rossz napokon az ember gyengének és fáradtnak érzi magát, és kénytelen hagyni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni belőle. A kezelésem még tart, és még néhány hónapig tartani is fog. Azokon a napokon, amikor elég jól érzem magam, öröm az iskolai életbe bekapcsolódni, személyes időt tölteni azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak nekem, valamint végezni egy kis otthoni munkát - idézi a hercegné szavait a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek