hoppá

"Mindig aggódni fogok érted" - bevonult a seregbe az ifjabb Schobert Norbi

Létrehozva: 2024.08.27.

Módosítva: 2024.08.27.

Nem könnyű most a szülőknek.

Ahogyan azt a Bors is már megírta, katonának áll a fiatalabb Schobert Norbi. A fitnesz család második gyermeke úgy döntött, hogy aki igazán szereti a hazáját, annak készen kell állnia megvédeni azt. Éppen ezért elhatározta, hogy önkéntes tartalékosként csatlakozik a sereghez. Most pedig eljött a pillanat, hogy a fiú egyenruhát öltsön és bevonuljon a kiképzésre. Erről Réka számolt be: 

- Amikor kislány voltam tátott szájjal hallgattam végig újra és újra, amikor Édesapám arról mesélt, hogy milyen volt a katonaság. “Kisjányom! Ott aztán megtanulta mindenki, hogy mi a rend ès a fegyelem! Férfit faragtak belőlünk!” - mesélte Édesapám. Persze a végén azt is mindig hozzátette, hogy a fiatalság körében ,mennyire fontos szerepe és nevelő értéke lenne a katonaságnak! Norbika, nagyon sok mindenben hasonlít az Édesapámra, aki egy végtelenül megbízható, becsületes, egyenes jellem volt. Amit a fejébe vett, azt tűzön-vízen át véghez vitte! Kicsi Fiam! Te épp olyan vagy, mint amilyen Papa volt! 

Csodálatos, felnőtt Férfivá értél, akire elmondhatatlanul büszke vagyok és bár én mindig aggódni fogok érted, de az Édesanyák már csak ilyenek. Te viszont járd az utad és MINDIG hallgass a szívedre! Sok sikert a Magyar Honvédség Területvédelmi Tartalékos képzéséhez!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek