Átalakulás

20 kilót dobott le a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

Mona

Létrehozva: 2024.08.20.

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje hosszú hallgatás után, megújult külsővel tért vissza. Molnár Sanyi óriási változáson ment keresztül, húsz kilótól szabadult meg. Sokáig zavarta súlyfeleslege, ezért döntött az életmódváltás mellett.

Az elmúlt másfél évben nem hallhattunk Molnár Sanyiról, akit a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában ismerhetett meg az ország. Az énekes egy videoklippel tűnt fel a napokban. Az egykori táncosra alig lehet ráismerni, rengeteget fogyott, teljesen kivirult, és szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében.

Molnár Sanyi
Molnár Sanyi húsz kilót fogyott néhány hónap alatt, óriási a változás korábbi és mostani külseje között (Fotó: Molnár Sanyi)

Molnár Sanyi egy ideje már nem érezte jól magát a bőrében

Hogy mi történt Molnár Sanyival ez idő alatt, miért tűnt el, a Borsnak mesélte el.

Időre volt szükségem, hogy feldolgozzak mindent, ami a Sztárban Sztár leszek! kapcsán történt velem. Nehéz volt elengedi mindazt a jót, ami abban a pár hónapban feltöltött, hiszen egyik napról a másikra vége lett. Más változás is törtét az életemben, mert időközben – és hangsúlyozom, nem a műsor miatt –, de a párommal úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk – kezdte lapunknak az énekes, aki úgy érezte, valamit változtatnia kell, hogy újult erővel, maximálisan tudjon koncentrálni az életére és a karrierjére egyaránt.

Nem láttam semmit pozitívan, rám nem jellemzően azt vettem észre, hogy irigy lettem mások sikerére, nehezen viseltem, hogy én megtorpantam, és nem haladtam előre. 

– Utólag már látom, hogy ennek így kellett történnie ahhoz, hogy vegyek egy nagy levegőt és változassak az életemen – mondta.

Molnár Sanyi
Önbizalmát is visszanyerte fogyásával (Fotó: Molnár Sanyi)

Gátlásossá vált a fölös kilóitól

Sanyi először is külsőleg szeretett volna megújulni, ugyanis nem volt elégedett azzal, amit a tükörben látotott.

Amikor a legjobb formámban voltam, nagyjából 70 kiló körül mozgott a súlyom a versenytáncos időszakom alatt. Ezután négy-öt éven át 90 kilogramm környékén stagnáltam, a tévénézők már így ismerhettek meg. 

Nehezebben mozogtam, a hangom máshogy jött ki, nem volt jó a közérzetem, és gátlást okozott tánc közben a tudat, hogy kilátszódhat a hasam, ez pedig egyre inkább feszélyezett. 

Rájöttem, hogy ezt nem folytathatom így tovább. Elkezdtem odafigyelni az étkezésemre, néhány hét múlva pedig észrevettem, hogy jobban alszom, könnyebb vagyok, a közérzetem is sokat javult. Ez volt az a pont, amikor megszületett az elhatározásom, hogy edzéssel egészítem ki az egészséges étkezést – mesélte őszintén Sanyi.

A kemény munkának pedig idővel beérett a gyümölcse, ugyanis egyre több pozitív visszajelzést kapott külsejével kapcsolatban. Önbizalmát pedig ez meglehetősen erősítette, így semmi nem tántorította el attól, hogy kitartóan folytassa, amit elkezdett.

Tudtam, hogy jó úton haladok. Egyre többen néztek meg az utcán, sokan George Michael-hez hasonlítottak, ez sok erőt adott nekem. 

Olyannyira, hogy már mínusz 20 kilónál tartok. 

– Sokakat inspiráltam, több olyan levelet kaptam, hogy miattam kezdtek el diétázni, ami még nagyobb erőt ad nekem, hogy itt ne álljak meg – fűzte hozzá az énekes.

Molnár Sanyi
A napokban volt a Vízió című dalának a premierje (Fotó: Molnár Sanyi)

Új videóval tért vissza

Még egy hete sincs, hogy megjelent a Vízió című dalából készült klipje. Az énekes nagyon büszke, ugyanis gyakorlatilag ő maga álmodta meg a videó történetét. Persze nem egyedül akarja learatni a babérokat, mert szakmai segítsége is volt az alkotásban.

Minden erőmet összeszedtem, és tavasszal láttam neki a klipem megszervezésének. 

Kemény munka volt, de úgy érzem, megérte a fáradozást, mert nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. 

– A gyerekkori barátnőm, Kerekes Judit működött közre a forgatókönyv megírásában, bíztam abban, hogy az ő segítségével tökéletes klipet hozunk össze. Szeretném, ha az emberek meglátnák a sokszínűségemet, és a jövőben ezt meg is fogom mutatni. Készülnek új dalok, más-más stílusban – mondta.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek