Válás

Most derült ki: sötét részletek láttak napvilágot Jennifer Lopez és a Ben Affleck kapcsolatáról

KL

Létrehozva: 2024.08.28.

Kitálaltak a színésznő barátjai.

Hosszú idő után befejeződött a szappanopera: Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága véget ért: a színésznő augusztus 20-án beadta a válókeresetet a bíróságon.

Jennifer Lopez  Ben Affleck
Újabb részletek derültek ki Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról / Fotó: MICHAEL TRAN

Ám most újabb részletek derültek ki arról, hogy milyen volt valójában a sztárpár kapcsolata. Az énekesnő sokáig próbálta kezelni férje, Ben Affleck állandó rosszkedvét - állítják a pár ismerősei. Jennifer Lopez az időt és az energiát sem sajnálta arra, hogy férjére vigyázzon, olyan volt, mintha az anyja lenne. Ben Affleck gyakran frusztrált volt, és sötét gondolatokkal küzdött, annak ellenére, hogy hozzáment egy gyönyörű, sikeres nő, és van három csodaszép, egészséges gyereke.

Jennifer sokáig küzdött azért, hogy Ben boldog legyen, és hogy mindene meglegyen, amire szüksége van

- mondta a bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy Ben inkább a fia volt Lopeznek, mint a párja. A barátai pedig arra biztatták az énekesnőt, hogy hagyja ezt abba, mert nem az ő dolga, hogy feldobja a hangulatát. Folyamatosan emlékeztették arra, hogy nem ő a felelős a férfi érzéseiért.

− Affleck időnként nagyon szeszélyes és sötét gondolatai vannak, Jennifer pedig teljesen másképp értékeli az életet. Nagyon hálás mindenért - mondta a forrás.

Egy másik, Jennifer Garnerhez közel álló ismerős azt mondta a lapnak, hogy a színész sosem kezelte jól a stresszt.

Nincs jó megküzdési stratégiája. Könnyen lesz frusztrált, és hajlamos a rosszkedvre. Amikor nyugodt és jó kedve van, csodálatos a közelében lenni, de leggyakrabban ideges. Sokszor valami egészen apró dolgon akad fenn. Tényleg nem érti, hogy a rossz hangulata milyen hatással van a körülötte lévő emberekre. Egyszerűen nem jó érzés, ha valaki körülöttünk folyton ilyen negatív

- tette hozzá a forrás.

Úgy tűnik, Affleck megkönnyebbült a szakítás után, és boldog, hogy végre szingli.

− Akkor érzi jól magát, ha vannak munkaprojektjei. A gyerekekkel is nagyszerűen viselkedik. Most pontosan úgy él, ahogy az neki jó. Nagyon boldognak tűnik - idézi a forrást a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek