Vallomás

Nem hallgat tovább Paris Hilton: megdöbbentő titkot árult el Britney Spears-ről

KL

Létrehozva: 2024.08.26.

Ezt eddig csak kevesen tudták róla.

Paris Hilton és Britney Spears barátsága régre nyúlik vissza. A színésznő és az énekesnő végig bulizta a 2000-es éveket, így erősödött egyre jobban a kapcsolatuk.

Les stars partagent leurs tenues et leurs moments intimes sur les réseaux sociaux
Britney Spears jó barátságot ápol Paris Hilton-nal Fotó: WALTER / BESTIMAGE / Northphoto

Paris Hilton most elárulta, hogy különleges barátsága van az utóbbi időben a botrányaitól hangos Britney Spears-szel. A színésznő a TalkShopLive élő adásában elmondta, hogy ugyan ma már kevesebbet találkozik az énekesnővel, még mindig közel állnak egymáshoz, sőt, Britney rendszeresen meglátogatja őt, a gyerekeit pedig egyenesen imádja.

 

Imádja meglátogatni a gyerekeimet. Totálisan odavan értük

 

- vallotta be Paris Hilton, aki hozzátette, hogy néhány héttel ezelőtt is járt náluk az énekesnő, akivel nagyon jót beszélgettek.

A színésznő azt is elárulta, hogy annak idején együtt hallgatták és énekelték az autóban a slágerét, a Stars Are Blind című dalt, amit mikor bulizni mentek megkérték a DJ-t, hogy játssza le nekik. Ez volt a buli himnuszuk.

Paris Hilton és párja Carter Reum még 2021 novemberében házasodtak össze, majd rá két évre megszületett a kisfiuk, Phoenix, majd tavaly év végén pedig kislányuk, London - emlékeztet cikkében a People.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek