Vallomás

Hitted volna? Ilyen Ördög Nóra házassága!

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.08.28.

A nagybetűs Szerelem az övék, hiszen beton­biztos alapokon nyugszik a műsorvezető és fotós férje házassága. Ördög Nóra és Nánási Pál 2013 óta ráadásul családként is működnek, így különösen nagy figyelmet kell szentelniük arra, hogy jusson idejük egymásra.

Jövő szeptemberben lesz 15 éve, hogy összeházasodott a fotóművész és a csinos műsorvezető, azonban idén 16 éve alkotnak egy párt. Ördög Nóra és Nánási Pál azóta két gyermek szülei lettek, a férj- és feleségszerep lecserélődött anyai és apai feladatkörökre, de Nóriék rengeteget tesznek azért, hogy megmaradjon köztük a romantika.

hot magazin feltöltés Ördög Nóra Nánási Pál
Ördög Nóra és Nánási Pál fontosnak tartja, hogy férj és feleségként is tudjanak működni (Fotó: hot! magazin archív)

– Ha nem tudtunk volna megmaradni mint férj és feleség, már nem lennénk együtt. 

Tehát azt gondolom, hogy egy házaspárnak muszáj tudatosan odafigyelnie erre.

 Így sem könnyű, de hosszú távon egy jobban kiszámítható életvitel mellett sem egyszerű. Hatalmas munka tizenöt évig életben tartani egy párkapcsolatot, a családról nem is beszélve. Ráadásul a mi mindennapjaink tényleg egy sokkal kiszámíthatatlanabb mederben zajlanak; talán ezzel elkerüljük, hogy a monotonitás felőrölje a kapcsolatunkat, de nekünk ugyanúgy minden hétköznap el kell juttatni a gyerekeket iskolába, kérni, hogy mossanak fogat vagy vegyék fel a kabátot. Rengeteg logisztikát igényel az életünk – kezdte Ördög Nóra a hot! magazinnak.

Ördög Nóra és Nánási Pál igyekszik visszacsempészni a Balatonba a pihenés lehetőségét

A saját szakmájuk mellett évek óta vállalkozókként is tevékenykednek, hiszen a Nekem a Balaton nevű bisztrójuk évről évre népszerűbb a Balatonra látogatók körében, ez pedig szintén hatalmas felelősség a házaspár számára. Már nemcsak saját magukért, hanem az ott dolgozókért is felelnek.

– Mindketten rengeteget dolgozunk. Én forgatok, Palkó pedig a fotós munkái mellett az operatív részét is végzi az étteremnek. Idén ez már az ötödik szezonja a boltjainknak. Az első pár évben nagyon sokszor azt éreztem, hogy munkahelyet csináltunk a saját nyaralóhelyünkből, ami nem szerencsés, és azóta azon dolgoztunk, hogy próbáljuk visszacsempészni a Balatonba a pihenés lehetőségét. Idén már a saját lábukra tudtak állni a boltjaink annyira, hogy lehetőségünk van hátralépni egyet. Emellett persze igyekszünk kettesben is időt tölteni. Nemrég voltunk külföldön Palkóval, nyár végén pedig a gyerekekkel közösen megyünk pihenni egy hétre. 

Szerencsére nincs két egyforma nap az életünkben,

 de ebbe tudatosan kell belecsempészni olyan programokat, amik elősegítik, hogy férjként és feleségként tudjunk egymásra gondolni – mondta a műsorvezető.

„Az utolsó olyan éveket éljük, amikor még szívesen jönnek el velünk nyaralni”

Mici 2013-ban, Vencel pedig 2014-ben született, így a kiskamaszkor kapujában is másképpen kell kezelniük őket a szülőknek, mint eddig. Nóriék eddig is igyekeztek mindent megadni nekik, ami a tökéletes gyermekkorhoz kell, ugyanakkor ők is hisznek a következetességben. Kiskamaszoknak megfelelni azonban különösen nehéz.

Nóriék rengeteget dolgoznak a Csücsökben (Fotó: Facebook)

– Olyan szempontból egyszerűbb dolgunk van, hogy nem kell cibálni őket, hogy húzzák fel a cipőjüket, elég csak egyszer elmondani, de közben nehéz olyan elfoglaltságot találni, ami mind a két gyerek számára szórakoztató. Nem akarjuk ráerőltetni a gyerekeinkre a saját ízlésünket vagy azt, ami minket pihentet. 

Ráadásul most már megjelent az életükben a haveri társaság is, akik ilyenkor csomó szempontból érdekesebbek, mint a szülők.

 Szerintem az utolsó olyan éveket éljük, amikor még szívesen jönnek el csak velünk nyaralni.

„Attól függetlenül, hogy a családom is jelen van, nekem még dolgoznom kell”

Nóri immáron az ötödik év­adot forgatta az Ázsia Expresszel, az összes eddigi szezonban ő volt a műsorvezető. Persze számára is mindig megújul a formátum, hiszen az új párosok mellett rengeteg felfedezni való helyre látogatnak el. A forgatások egy részében a családja is meglátogatja az anyukát munka közben.

Idén az ötödik évaddal jelentkezik az Ázsia Expressz (Fotó: TV2)

– Egy ilyen hosszú utazást nem lehet kikapcsolódásnak nevezni, hiszen attól függetlenül, hogy a családom is jelen van, nekem dolgoznom kell. 

Ráadásul egy hosszú nap után még visszaérünk a szállásra, és akkor ott indul a következő műszak, hiszen a családom nem látott egész nap.

 Így, hogy nagyobbak a gyerekek, ők is látják már, hogy mivel jár ez, és szerencsére a pihenőnapok alkalmával van lehetőségünk együtt lenni. Azonkívül nekik is alkalmazkodniuk kell rengeteg mindenhez. Eleve az a tény, hogy mindennap tovább kell költözni egy másik helyre, cipelni a csomagokat... Azért ez az időszak nekik is tele van feszültséggel. Inkább az a jellemző, hogy ki szoktuk pihenni a forgatásokat egy másik utazáson. Két kezemen meg tudom számolni, hány olyan stábtag van, aki az összes eddigi évadban ott volt, és ebből négy helyet a Nánási család foglal el, egyet a sminkesem, Réka, illetve a hangmérnökünk, Bánk Attila „Görcsi. Szerencsére eddig mindegyik szériában remek csapattal élhettük át a kalandokat, és ez az ötödik évadban sem lesz másként. 

Elképesztően izgalmasra sikerült a mostani forgatás, és ebben közrejátszott az is, hogy idén is remek párosok voltak a játékban

 – mesélte a műsorvezető. 

hot magazin címlap feltöltéshez
További izgalmas történetekért keresd a legújabb hot! magazint! (Fotó: hot! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek