Fiatalos külső

Padlót fogsz a Baywatch dögös színésznőjétől, 61 évesen is elképesztően szexi

Bors

Létrehozva: 2024.08.21.

Rajongói szerint Pamela Anderson is elbújhat, olyan remek formában van!

A Baywatch sztárja, Alexandra Paul elkápráztatta rajongóit időtlen szépségével egy szereplőgárda-találkozón. A színésznő hatalmas követőtáborra tett szerint a 90-es évek kultikus sorozatában való szereplésével. Most, 61 évesen, még mindig fantasztikusan néz ki – állapították meg a rajongók látva, amint Carmen Electra és Erika Eleniak társaságában pózolt egy eseményen.

A celebek a show új dokumentumsorozatának megjelenése előtt találkoztak - írja a Daily Star. Alexandra szenzációsan nézett ki a ruhájában, amely kiemelte az alakját és elég rövid volt ahhoz, hogy megvillantsa hosszú lábait.

A rajongók imádják, hogy Alexandra ilyen fiatalos maradt és véleményük szerint még a többiekhez képest is ő van a legjobb formában. Volt, aki egyszerűen „istennőnek” nevezte a színésznőt!

Az új műsor, amely az „After Baywatch: Moment In The Sun” címet viseli, egy nosztalgikus visszatekintés a sorozatra, ami 1989-ben indult és 11 évadot élt meg. A dokumentumfilm új interjúkat és eddig soha nem látott felvételeket is tartalmaz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek