Szakítás

Pofátlan módon szakított Katalinnal Vilmos herceg

Bors

Létrehozva: 2024.08.06.

A herceg valószínűleg máig szégyelli, hogy nem várta ki, amíg személyesen beszélhet Katalinnal.

Egy életrajzíró, Rob Jobson fedett fel titkokat a királyi családról, a Katalin, a walesi hercegné című könyvében. Az egyik leleplezésről már írtunk, mely szerint Katalin hercegné tizenéves korában sürgősségi operáción esett át, miután talált egy csomót a fején. Nem ez azonban az egyetlen meghökkentő eset az életéből!

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin hercegné sok mindenen ment keresztül az évek során. (Fotó: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES)

A leleplező történetek között szerepel egy veszekedés is, amely Vilmos herceg és Meghan Markle között robbant ki - írja a livemint.com. A bennfentes szerint a konfrontáció odáig fajult, hogy Meghan azt mondta Vilmosnak: „Vidd az ujjad az arcomból”! A hírek szerint ezt megelőzően Meghan és Katalin is összekapott.

Az is kiderült, hogy házasságkötése után Katalin nem igazán akarta elfogadni a walesi hercegné címet, mert attól tartott, hogy mindenki a néhai Dianához fogja hasonlítani, aki egykor szintén ezt a címet viselte.

Tudta, hogy elkerülhetetlenül Dianához fogják hasonlítani, akinek korai halála a harag és a gyász áradatát váltotta ki. És igaza volt

- jegyezte meg a szerző. Az életrajzi könyvből az is kiderült, hogy a katonai szolgálatot teljesítő Vilmos herceg telefonon vetett véget a kapcsolatának Katalinnal még 2007-ben, a románcuk egy nehéz szakaszában. Az eset nem sokkal Katalin 25. születésnapja előtt történt, amikor is a fiatalok mintegy 30 percen át egyeztettek arról, hogy egy kis saját térre van szükségük, pedig ekkor a média már az eljegyzésről szóló híreket várta. Vilmos azonban hamar rájött, hogy nem tud kedvese nélkül élni, így rövid idő után kibékültek, azóta pedig álompárként tündökölnek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek