Anyaság

"A legszebb, amit valaha láttam!" – ezzel lepte meg kislánya Radics Gigit

H. A.

Létrehozva: 2024.08.11.

A kis Bella már most egy igazi művész!

2020 októberében jött a világra az aranytorkú énekesnő, Radics Gigi és a szobrász Mikus Áron közös kislánya, Bella. A Megasztár egykori győztese mindig is óvta a nyilvánosságtól a gyermekét, és ritkán oszt meg róla fotókat, ám időnként szokott kivételt tenni. A minap például azt mutatta meg a közösségi oldalán, hogy Bella, bár még négyéves sincs, máris egy igazi kis művész – volt is honnan örökölnie a tehetséget.

RADICS GIGI, KREDIT: NÁNÁSI PÁL
Igazi kis művész Radics Gigi lánya / Fotó: Nanasi Pal

Számomra a legszebb művészi alkotás, amit valaha láttam!

– jelentette ki Instagram-posztjában Gigi, mialatt a csatolt fényképen azt mutatta meg, milyen aranyos rajzot készített a kislánya. 

Az énekesnő követőinek is elnyerte a tetszését az alkotás, nem győzték dicsérni a kommentszekcióban.

De szépen rajzol!

– jegyezte meg elismerően az egyik rajongó.

A kis Belláról egyébként még korábban kiderült, hogy kifejezetten jó hallása van a zenéhez is, és nagyon sokat énekel – a tehetséget tehát, úgy tűnik, mind a két szülőjétől örökölte, akik még egy évvel ezelőtt döntöttek úgy, külön utakon folytatják tovább.

Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni

– nyilatkozta akkoriban Radics Gigi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek