Nyugdíj

Rubint Réka megható vallomása: „Talán soha nem voltam ennyire teljes”

Zs.

Létrehozva: 2024.08.23.

Egy nyárra "nyugdíjba" vonult a fitneszedző, aki úgy érezte, muszáj pihennie. Rubint Réka feltöltődve vág neki az ősznek és jövő nyárig már nem is tervez megállni.

Rubint Réka az elmúlt hónapokban nem tartott órákat, helyette feltűnően sok külföldi helyszínen jelent meg a családjával. A Schobert családra persze rá is fért a pihenés, a szülők és a két nagyobb gyerek is rengeteget dolgozott az elmúlt években. Réka eddig nem beszélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy egy kicsit visszavonul, most azonban betekintést engedett a magánéleti történésekbe. 

Rubint Réka: Minden sejtem feltöltődött

Réka az Instagram-oldalán osztott meg egy újabb nyaralásos fotósorozatot, amihez viszont most szöveget is mellékelt. A mondandójából pedig egyértelműen kiderül, hogy nagyon is tudatos volt az átmenti visszavonulás, pihenésre volt szüksége. Gyakorlatilag egy évre nyugdíjazta magát: 

- Tavaly nyáron hoztam egy döntést: a következő nyarat /vagyis ezt/ nem fogom az anyósülésen tölteni és hétvégénként 1000 - 1500 kilométert menni az ország különböző pontjai között, 5-6 edzést megtartva. Ezt csináltam 20 éves korom óta, csak akkor a 6 edzést 2 fitnesz teremben nyomtam le hétvégénként. Hogy miért döntöttem így? Az okát, majd a hamarosan megjelenő könyvemben megosztom Veletek. Egy biztos! Talán soha nem voltam ennyire teljes, mint most… és bármennyire is nehéz volt, mennyi de mennyi mindent köszönhetek az elmúlt 2 évnek… Ez az utolsó szabad hétvége… Minden sejtem feltöltődött és ismét megtelt energiával. Jövő szombattól 2025 júliusig nincs megállás, a naptáram fullon fellépésekkel, forgatásokkal és belföldi - külföldi táborokkal! - részletezte Rubint Réka.

A Schobert család ősztől tehát újra csatasorba áll, Réka órákat tart és Lara is  nyomdokaiba lép, ő a főváros legelegánsabb termében tanít heti egy alkalommal, Norbika is aktív lesz, a családfő pedig folytatja azt a most már nyugalmas életet, otthonról segíti Rubint Réka cégének a működtetését. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek