Újrakezdés

Kiderült: Ez Stohl András gyenge pontja

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.08.07.

A színész-műsorvezető nem tagadja: a felvételek alatt nemegyszer könny szökött a szemébe, annak ellenére, hogy az adások arról szólnak, miként nyújtanak segítő kezet a rászorulóknak. Ilyenkor Stohl András átértékeli az életét, szerencsésnek tartja magát és a családját.

Idén már harmadszor vezeti Stohl András a TV2 Klub Újratervezés című műsorát. Bármennyire is profi valaki, vannak olyan pillanatok, amikre egyszerűen nem lehet felkészülni. Az embert megérintik a szomorú történetek, olyankor könny szökik a szemébe, és elgondolkodik a saját élete gondjain.

Stohl András Hot feltöltés
Stohl András sosem volt jó a barkácsolásban - Fotó: TV2 / Hot magazin

– Büszke vagyok arra, hogy a műsor részese lehetek, és a gyermekeimet is megkérem, hogy nézzék, hiszen rengeteget tanulhatnak belőle. Szeretném őket erre is megtanítani, hiszen fontosnak tartom, hogy értékeljük azt, ami körülvesz bennünket – kezdte a színész-műsorvezető a hot! magazinnak.

Stohl András Hot feltöltés
A műsor megtanította arra, hogy értékelje, amije van - Fotó: Szabolcs László / Hot magazin

Stohl András szerint nem jó a kézügyessége

A színész – saját elmondása szerint – nem a legügyesebb, ha szerszámokhoz kell nyúlni. Nem is az volt az elsődleges feladata a műsorban, hogy két kézzel húzza fel a házat, ami lakhatást biztosít majd a rászorulóknak. András őszintén bevallotta, hogy a magánéletében sem ő végzi az ilyen munkákat.

– A felújításokat a műsorban szakemberek végzik, illetve Csuti segíti őket mint projektmenedzser. 

Nem titok, hogy lesznek olyan munkálatok, amikből én is kiveszem majd a részemet, de fontos megjegyeznem, hogy rendkívül rossz a kézügyességem, egy szöget sem tudok beverni otthon. 

– Szerencsére a házunkat sem én építettem, én inkább másban vagyok jó – ecsetelte az édesapa.

András úgy érzi, hogy a forgatások alatt olyan tanítással lett gazdagabb, amit nemcsak a saját, de a gyermekei életében is igyekszik majd kamatoztatni.

– Engem is megtanított ez a műsor, hogy örüljek annak, ami körülvesz, és próbáljuk szeretni egymást, mert a szeretet a legfontosabb az életben. Fontos, hogy ne csak egy házat adjunk át nekik kulcsrakészen, hanem a lelküket is rekonstruáljuk a saját tapasztalatainkból, életünkből merítve – magyarázta.

A legfrissebb hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat - Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek